• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona zupełnie straciła ochotę na seks

Mężczyzna

blusar

Cichy Podglądacz
Nie czujesz, bo trzeba na to trochę poczekać :) Równiez nie widziałam działania od razu po kilku tabletkach. Ale spodziewałam sie tego bo podobnie jest w przypadku innych suplementów na włosy czy paznokcie Aby zobaczyć ich działanie trzeba troche dłużej poczekać oraz brać je przez dłuższy czas.... Za to pomogły. Brałam jakięś 5 miesięcy, potem powoli rezygnowałam z ich brania ale ochota na seks pozostała. Jak się podkręciłam to potem miałam nieustannie ochotę :)

Mężczyzna

Olczyk

Cichy Podglądacz
Popieram, tabletki to dobra opcja o ile oczywiście kobieta wykona sobie badania hormonalne, bo jeśli spadek ochoty na seks jest spowodowany hormonami to tabletki nie pomogą :p

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Witam jesteśmy 15 lat po ślubie i mam problem, otóż żona straciła ochotę na sex jak proponuje zbliżenie to wymyśla różne cuda, że nie ma czasu, że jest zmęczona. Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.
Weź ją umów. Z nami daj na nockę za bqczyaz jak odzyje lubię takie klimaty w jakim wieku?

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Witam jesteśmy 15 lat po ślubie i mam problem, otóż żona straciła ochotę na sex jak proponuje zbliżenie to wymyśla różne cuda, że nie ma czasu, że jest zmęczona. Już zaczynam w internecie rozglądać się za kimś innym w domu jest nerwowa atmosfera, zaczynam poważnie myśleć o rozwodzie. Jak sobie pomyśle jak było wcześniej wspaniale to aż mnie krew zalewa.

Mężczyzna

Stoprocent89

Seks Praktykant
Podam Ci nr what's up odezwij się chcesz umówić takie spotkanie Zrobisz to Z nią innym żeby poczuła coś nowego jest zadbana ? Daj jej coś nowego możemy się wymienić

Mężczyzna

Don_Juan

Seks Praktykant
Weź ją umów. Z nami daj na nockę za bqczyaz jak odzyje lubię takie klimaty w jakim wieku?
Podam Ci nr what's up odezwij się chcesz umówić takie spotkanie Zrobisz to Z nią innym żeby poczuła coś nowego jest zadbana ? Daj jej coś nowego możemy się wymienić
Jestem tu od 5 minut i już dostrzegłem pierwszego zidiociałego spermiarza. Niezły początek...