Pytanie kim była twoja żonaTaaa... A ja sąsiadką![]()

Pytanie kim była twoja żonaTaaa... A ja sąsiadką![]()
Mojej żony do tego nie mieszajmyPytanie kim była twoja żona![]()
Przepraszam jeśli poczułeś się urażony. Nie było moim zamiarem aby ktokolwiek miał się podniecać czy zachwycać Wersalem na salonach. Udowadniać ani tobie ani komukolwiek tego nie muszę. Zwyczajnie podzieliłem się zdarzeniem, które całkiem naturalnie może wzbudzać kontrowersje i rozumiem, że może być krytykowane. Jednak kto kogo ruchał jak napisałeś - jasno jest napisane!Eryk, piszesz jakieś bajki dla potłuczonych, historie rodem z pijackiej meliny gdzie nie wiadomo kto kogo ruchał po alko... ani to podniecające, ani prawdziwe.
Czyli to ty ruchałeś sąsiadkę a twoja żona ma malinki na cyckach?Przepraszam jeśli poczułeś się urażony. Nie było moim zamiarem aby ktokolwiek miał się podniecać czy zachwycać Wersalem na salonach. Udowadniać ani tobie ani komukolwiek tego nie muszę. Zwyczajnie podzieliłem się zdarzeniem, które całkiem naturalnie może wzbudzać kontrowersje i rozumiem, że może być krytykowane. Jednak kto kogo ruchał jak napisałeś - jasno jest napisane!
Pozdrawiam
i teraz macie związek otwarty i jesteś rogaczem?Z perspektywy czasu to żałuję, że jej nie przeleciałemŻoną puściła się i z perspektywy czasu też oboje tego nie żałujemy. Bez planu spontaniczna akcja, na którą nie ukrywam wpływ głównie miał alkohol
No szkoda, że się urwało, czyli przyszedłeś tu na forum szukać kogoś, kto wyrucha twoją żonę w twojej obecności?Sąsiedzi o których pisałem wynajmowali obok nas mieszkanie i jak szybko się pojawili tak szybko wyprowadzili. Pewnie trwałoby to i się rozwijało, ale niestety urwało
Nie dziękuję nie pozdrawiamCoś dla Twojej żony:
Seks z żulami
Hej! Chcialabym podzielić sie swoim fetyszem/fantazją. Otóż od kiedy pamietam marzę o byciu wykorzystaną przez najbardziej oblesnych i obrzydliwych ludzi. Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim...sexforum.pl
Wiesz, że kiedy przeczytałam o tej melinie gdzie ludzie się upijają i ruchają to też pomyślałam o tym wątku...Coś dla Twojej żony:
Seks z żulami
Hej! Chcialabym podzielić sie swoim fetyszem/fantazją. Otóż od kiedy pamietam marzę o byciu wykorzystaną przez najbardziej oblesnych i obrzydliwych ludzi. Kiedyś, w trakcie rowerowej przejażdżki, poszłam do jednego z wiejskich sklepów. Pod nim stało dwóch żuli, którzy zaczeli bełkotać w moim...sexforum.pl
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Żona na wesele | Seks | 50 | |
B | Bielizna żona i teściowa | Opowiadania erotyczne | 13 | |
T | Żona a nowa znajoma, ... Co robić??? | Seks | 7 | |
Z | Żona | Seks | 46 | |
O | Telegram, tribute żona 30 l | Ogłoszenia | 1 |