• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żona z sąsiadem

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Podrywacz
Znam kilka osób które by powiedziały, że taką kobietę należałoby pogonić w cholere. No ale to jest ich zdanie... i moje... Jak ktoś na tym forum już kiedyś fajnie napisał - ze wszystkich historii, które się nie wydarzyły, ta nie wydarzyła się najbardziej.

Mężczyzna

Eryk70

Cichy Podglądacz
Eryk, piszesz jakieś bajki dla potłuczonych, historie rodem z pijackiej meliny gdzie nie wiadomo kto kogo ruchał po alko... ani to podniecające, ani prawdziwe.
Przepraszam jeśli poczułeś się urażony. Nie było moim zamiarem aby ktokolwiek miał się podniecać czy zachwycać Wersalem na salonach. Udowadniać ani tobie ani komukolwiek tego nie muszę. Zwyczajnie podzieliłem się zdarzeniem, które całkiem naturalnie może wzbudzać kontrowersje i rozumiem, że może być krytykowane. Jednak kto kogo ruchał jak napisałeś - jasno jest napisane!
Pozdrawiam

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Przepraszam jeśli poczułeś się urażony. Nie było moim zamiarem aby ktokolwiek miał się podniecać czy zachwycać Wersalem na salonach. Udowadniać ani tobie ani komukolwiek tego nie muszę. Zwyczajnie podzieliłem się zdarzeniem, które całkiem naturalnie może wzbudzać kontrowersje i rozumiem, że może być krytykowane. Jednak kto kogo ruchał jak napisałeś - jasno jest napisane!
Pozdrawiam
Czyli to ty ruchałeś sąsiadkę a twoja żona ma malinki na cyckach?

Mężczyzna

Eryk70

Cichy Podglądacz
Z perspektywy czasu to żałuję, że jej nie przeleciałem 😐 Żoną puściła się i z perspektywy czasu też oboje tego nie żałujemy. Bez planu spontaniczna akcja, na którą nie ukrywam wpływ głównie miał alkohol

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Z perspektywy czasu to żałuję, że jej nie przeleciałem 😐 Żoną puściła się i z perspektywy czasu też oboje tego nie żałujemy. Bez planu spontaniczna akcja, na którą nie ukrywam wpływ głównie miał alkohol
i teraz macie związek otwarty i jesteś rogaczem?

Mężczyzna

Eryk70

Cichy Podglądacz
Sąsiedzi o których pisałem wynajmowali obok nas mieszkanie i jak szybko się pojawili tak szybko wyprowadzili. Pewnie trwałoby to i się rozwijało, ale niestety urwało

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Sąsiedzi o których pisałem wynajmowali obok nas mieszkanie i jak szybko się pojawili tak szybko wyprowadzili. Pewnie trwałoby to i się rozwijało, ale niestety urwało
No szkoda, że się urwało, czyli przyszedłeś tu na forum szukać kogoś, kto wyrucha twoją żonę w twojej obecności?

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Coś dla Twojej żony:

Mężczyzna

Eryk70

Cichy Podglądacz
Coś dla Twojej żony:
Nie dziękuję nie pozdrawiam

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Coś dla Twojej żony:
Wiesz, że kiedy przeczytałam o tej melinie gdzie ludzie się upijają i ruchają to też pomyślałam o tym wątku...

Mężczyzna

Adi50

Cichy Podglądacz
Jak fajnie
Znowu możemy po kimś jeździć. Kółko różańcowe na sexforum znowu działa.