Po co ale po co odnosicie się do tego gamonia!? Olać takie zacofane elementy. Nie odpowiadajmy na zaczepki nie odpisujmy. Proszę Was 

Drażni mnie po prostu naginanie pewnych definicji do potrzeb swoich wywodów, nic więcej.Bronisz. Btw, wyjaśnisz dlaczego należy szanować ludzi którzy sami siebie nie szanują?
Serio, oburzasz się na użycie słowa menel w miejscu w którym ludzie opisują jak to pozwalają współżyć obcym osobom ze swoją drugą połówką? To już hipokryzja
Całkowita racjaNie bronię czci, ale proszę o szacunek, bo nie ma znaczenia czy kobieta miała ochotę komuś obciągnąć albo facet przespać się z nowopoznaną dziewczyną czy ktoś chciał przeżyć gang bang itd. Nie oceniam i nie ubliżam nikomu. Żałosne jest osądzanie wszystkich dookoła.
Nie śledzę dokładnie tej dyskusji, więc może coś przeoczyłem, ale czy tutaj była wzmianka o ćpaniu, czy tylko Ci się na klawiaturze tak "omksnęło"?Doprawdy? I życie polega na tym żeby poruchać, poćpać? Nażreć się i iść spać?
Tak z ciekawości zapytam - a jak bijesz konia, to nie obrzydza Cię to? Przecież tam się tyle tej mazi wydziela.Nie uważam, żeby nie bycie oblechem to był jakiś wyczyn. Jak tutaj baby bez odrobiony wstydu opisują co nie raz robią to jednak, jest to obrzydliwe
Dokładnie podejście w tym kraju jak facet dużo ma kobiet to maczo a kobieta to kurw... Głupota jak kobieta chce sexu to niech go ma chce obciągnąć to niech obciąga czy nawet chce dać się na GB nie nam oceniać fajnie że są kobiety otwarte na zabawyNie bronię czci, ale proszę o szacunek, bo nie ma znaczenia czy kobieta miała ochotę komuś obciągnąć albo facet przespać się z nowopoznaną dziewczyną czy ktoś chciał przeżyć gang bang itd. Nie oceniam i nie ubliżam nikomu. Żałosne jest osądzanie wszystkich dookoła.
Mylisz się. Często facet, który ma/miał dużo kobiet, określany jest jako babiarz, kur...Ja osobiście nic nie mam do układów w jakich ludzie chcą się pieprzyć. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Wiele osób pisze, jak to kocha swoje żony, a pozwala im pieprzyć się z innymi. To tak jakbym kochał swoje dziecko, ale oddawał je co jakiś czas innym ludziom na wychowanie, poznając ich tydzień wcześniej. Po drugie kłóci mi się to z ideą męskości.Dokładnie podejście w tym kraju jak facet dużo ma kobiet to maczo a kobieta to kurw... Głupota jak kobieta chce sexu to niech go ma chce obciągnąć to niech obciąga czy nawet chce dać się na GB nie nam oceniać fajnie że są kobiety otwarte na zabawy
Rozumiem cię ale czy to nie jest tak że kobieta która oddaje się mając męża robi to często dla jego jak i swojej przyjemności. Różne osoby kręcą różne rzeczy facet może być męski być nie wiem żołnierzem strażakiem, i kręcić go będzie to że jego kobieta oddaje się za jego zgodą lub na jego prośbę. I jak by niebylo jest to mega zaufanie dla 2 osoby. Poza tym zobacz kobieta czuje się atrakcyjna ma wielu partnerów a mimo to wraca zawsze do tego jednego, nawet jak miała gangbang. I sądzę że facet który kocha żonę najbardziej na świecie też jest w stanie ja oddać bo jej ufa i umie rozdzielić sex od miłości bo w takich układach to 2 różne rzeczy. Jeżeli para nie odróżnia sexu od miłości to nie dla nich takie zabawy. W układach najważniejsze jest zaufanie, akceptacja i odróżnienie sexu od miłości zabawy od życia codziennego. Znam kilka par wspaniali ludzie na co dzień kochające się małżeństwa rodzice dzieci bardzo rodzinni itd. a czasem wyskakują do klubu swing pobawić się z innymi panami paniami dla siebie dla spełnienia dla fantazji dla tego czegośMylisz się. Często facet, który ma/miał dużo kobiet, określany jest jako babiarz, kur...Ja osobiście nic nie mam do układów w jakich ludzie chcą się pieprzyć. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Wiele osób pisze, jak to kocha swoje żony, a pozwala im pieprzyć się z innymi. To tak jakbym kochał swoje dziecko, ale oddawał je co jakiś czas innym ludziom na wychowanie, poznając ich tydzień wcześniej. Po drugie kłóci mi się to z ideą męskości.
Panowie dużo nie widzicie i nie bendziedzie widziec lepiej dla was kobieta jak bendzie chcial to i tak to zrobi a wy nic z tym nie zrobicie nie bendziecie wiedziec ale koledzy tak pozdrowienia.Czy ktoś widział jak jego żona dawała innemu?
To działa w dwie strony. Najważniejsze to robić z głową i nie ładować się w takie układy z przyjaciółmi czy osobami z kręgów rodzinnych (szwagier, szwagierka, zięć, synowa itp), bo to często grozi dużo gorszymi konsekwencjami niż układ z obcymi.Panowie dużo nie widzicie i nie bendziedzie widziec lepiej dla was kobieta jak bendzie chcial to i tak to zrobi a wy nic z tym nie zrobicie nie bendziecie wiedziec ale koledzy tak pozdrowienia.
A teraz napisz to jeszcze raz, powoli, spokojnie - i co najważniejsze - w przekładzie na język polski z zachowaniem zasad pisowni i interpunkcji.Panowie dużo nie widzicie i nie bendziedzie widziec lepiej dla was kobieta jak bendzie chcial to i tak to zrobi a wy nic z tym nie zrobicie nie bendziecie wiedziec ale koledzy tak pozdrowienia.
W tym "przekazie" chyba chodziło o to, że nie zrozumiemy kobiety. Doceniam, bo się udało!A teraz napisz to jeszcze raz, powoli, spokojnie - i co najważniejsze - w przekładzie na język polski z zachowaniem zasad pisowni i interpunkcji.
Dziękuję![]()
Pozdrawiam również.W tym "przekazie" chyba chodziło o to, że nie zrozumiemy kobiety. Doceniam, bo się udało!
Pozdrawiam wszystkich!
A to żadna rewelacjaJa mam jeszcze jeden przekaz. Otóż podejrzewam, a wręcz jestem tego pewien, że dużo osób podających się za kobiety, w rzeczywistości są facetami z bujną fantazją. Takie przypadki pojawiały się notorycznie na innym forum.
tak samo o tym marzę i co jakiś czas proponuję to mojej, może jak ją przytrzymam na dłuższym głodzie to się w końcu zgodziSwojej nie widziałem ale nie ukrywam że chciał bym popatrzeć jak rżnie ją inny facet albo nawet dwóch hehe.A potem sam bym do nich dołączył.Taki mam niespełniony fetyszŻeby ją tak we trójkę porządnie wyruchać żeby miała orgazm za orgazmem heh
żałosne to jest ubliżanie kobietom i posiadanie niewielkiego móżdżku oraz wyładowywanie na forum swoich frustracji wynikających najprawdopodobniej z nieudanego życia seksualnego i zawiści. Kobiety które mają duży temperament i chcą się bzykać z wieloma facetami są takimi samymi kobietami jak te które żyją w celibacie z tą różnicą, że te drugie są najprawdopodobniej chore i/lub nieszczęśliweNiepokalane poczęcie nie ma nic wspólnego z seksem
No sorry, ale to trochę śmiesznie wygląda jak próbujesz bronić czci kobiet, które tutaj same opisują tego typu sytuacje, że normalnie w klubie ciągnęły druta nowo poznanym menelom xd. Trochę to żałosne