• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona z innym

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Mi się wydaje że kolesie którzy chcą żeby ich żony bzykaly się na boku albo nawet w towarzystwie męża który tylko patrzy mają nie po kolei w głowie albo są jakimiś kryptogejami. Dlaczego nie ma kobiet które szukają kochanki dla swojego męża i sobie patrzą jak ten ją posuwa? Żadnego posta nie przeczytałem na tym forum gdzie to się kobieta dzieli facetem sama nie bzykajac się w tym samym czasie z kimś jeszcze. To jest totalnie jednostronne
Nie mój cyrk i nie moje małpy. Każdy niech się bzyka jak mu się podoba o ile nie łamie prawa i nie krzywdzi innych. Osobiście też uważam to za pewien rodzaj zaburzenia psychicznego, bo kto normalny pozwala żeby inny facet uprawiał seks z jego żoną i przy tym czerpał satysfakcję. Mało tego. Znam takie osoby z innych czatów i innego forum, gdzie kobieta uprawia dodatkowo seks z własnym zięciem pod nieobecność córki, a jej mąż ustawia jej facetów na spotkania nawet wśród osób duchownych. Nie wiem ile w tym prawdy, ale o tym mówiła kobieta, nie jakiś tam pisarz erotoman. Nie wspomnę już o tym co wypisują w prywatnych wiadomościach ci "rogacze" bo to nawet nie nadaje się do cytowania. Jeszcze jedna kwestia, to wygląd i wszystko co dookoła. To wystarczająco mówi jak dla mnie o tych osobach. Nie uogólniam, tylko piszę o konkretnych przypadkach. Wiem, że ludzie majętni i zadbani też się bawią w róznych konfiguracjach i w każdych takich układach znajdzie się jakiś margines.

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Mi się wydaje że kolesie którzy chcą żeby ich żony bzykaly się na boku albo nawet w towarzystwie męża który tylko patrzy mają nie po kolei w głowie albo są jakimiś kryptogejami. Dlaczego nie ma kobiet które szukają kochanki dla swojego męża i sobie patrzą jak ten ją posuwa? Żadnego posta nie przeczytałem na tym forum gdzie to się kobieta dzieli facetem sama nie bzykajac się w tym samym czasie z kimś jeszcze. To jest totalnie jednostronne
I powiem ci że tu się mylisz, a resztę sobie sam dopowiedz

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Przyczyn może być kilka: kobiety są bardziej uczuciowe,mają mniejsze libido,mniejszą skłonność do realizacji fantazji...same jednak też uprawiają ukryty cuckold,tzn.wiedzą,że mąż zdradza tylko nic z tym nie robią...dlaczego? dzieci/kredyt/co ludzie powiedzą...

Mężczyzna

Wielki3232

Erotoman
Przyczyn może być kilka: kobiety są bardziej uczuciowe,mają mniejsze libido,mniejszą skłonność do realizacji fantazji...same jednak też uprawiają ukryty cuckold,tzn.wiedzą,że mąż zdradza tylko nic z tym nie robią...dlaczego? dzieci/kredyt/co ludzie powiedzą...
A to myślisz że jak facet wie, że żona go zdradza to leci z tym do ludzi się pochwalić? Pomyśl za nim coś napiszesz

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Jest coś w tym co piszesz, chociaż komuś może to się zdawać kontrowersyjne. Kiedy ja mam zamiar skoczyć w bok, to robię to tak żeby nie pozostał żaden ślad tej aktywności. Oczywiście gole na wyjeździe liczą się podwójnie. Moje ego/libido bardzo na tym zyskuje. To z kolei przekłada się na nasze małżeńskie łóżko, więc jest to sytuacja win/win 😉
dokładnie tak.... u mnie było troszkę inaczej, bo żony libido było niskie, więc po co miałem ją męczyć? Miałem zajebiste kochanki dużo z nich na dłużej i perfekcyjnie wszystko było przygotowane (wyjazdy niby służbowe) materiały ze szkoleń itd. Oj działo się i było zajebiście

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
to że Ty się z tym nie spotkałeś, to nie znaczy, że tego nie ma. Moja była żona zgodziła się żebym posuwał małolatkę przy niej i nas nagrywała na kamerkę. Na swojej swingerskiej drodze spotkałem kilka kobiet, które chciały, żeby ich faceci posuwali jakieś laski np. kiedy one miały okres. Nie ma też niczego złego, a wręcz jest to mega podniecające widzieć swoją kobietę jak posuwa ją inny pod warunkiem, że partnerka Cię nieziemsko kręci, wtedy masz wszystkie emocje podniesione do potęgi n-tej. Mnie to jara mega i jestem w 100% hetero.

Mężczyzna

igrek

Cichy Podglądacz
Moim zdaniem, osoba która chce żeby jej mąż/zoną ją zdradzali mają jakiś problem z glową

Kobieta

SexParaWawa

Nowicjusz
Konserwatyzm wielu osób i brak wyobraźni seksualnej spowodowany jest często niskim libido i strachem który implementowany jest w głowach parafian przy pomocy indoktrynacji religijnej serwowanej przez kler i pro katolickie media.

Mężczyzna

igrek

Cichy Podglądacz
raczej z głową mają ci co myślą, że wierność istnieje i że ludzie nie zdradzają :D, mylisz pojęcia, jeżeli się na to obie strony zgadzają to nie jest to żadna zdrada, tylko po prostu grupowy seks.
Doprawdy? I życie polega na tym żeby poruchać, poćpać? Nażreć się i iść spać?

Mężczyzna

IRA87

Nowicjusz
Są takie kobiety :)