• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona z innym lub z innymi

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Przeczytałem cały temat, super historie macie. Ciesze sie, ze cześć z nich i ja przeżyłem i sytuacja jest rozwojowa, wiec zaczerpnąłem od Was duzo inspiracji dla siebie i zony.

Mężczyzna

Eunuch

Nowicjusz
Ja nad swoim mężem ciągle pracuję. Ostatnio zgodził się na plener gdzie czekało trzech panów., a ja moglam wybrać jednego który by mnie brał od tyłu reszcie pomagalm dojść od przodu. Po nieznajomym od tyłu brał mnie mąż, a panowie kończyli na moje piersi. Było super, ale nadal mało. Z chęcią popiszę z jakąś pabia, która przekonała swojego dontakich zabaw, ale z jakimś kundelkiem, który oddaje swoją żonkę też.
Ja jestem kundlem noszę pas cnoty,a żona ma pełną swobodę w sexie. Ja nawet nie mogę walić konia.

Mężczyzna

Eunuch

Nowicjusz
A jak zona daje Ci się spuścić raz na jakiś czas to w jaki sposób i co mówi do Ciebie w tym czasie?

Pokazywała Cie kiedys w klatce koleżankom swoim?
Spuścić mogę się tylko w pasie cnoty i to bardzo rzadko. Sąsiadka wie że mam kutasa w pasie cnoty nawet parę razy dała mi swoje używane majtki do lizania i wąchanie ale nic więcej.

Mężczyzna

Cohen

Nowicjusz
Spuścić mogę się tylko w pasie cnoty i to bardzo rzadko. Sąsiadka wie że mam kutasa w pasie cnoty nawet parę razy dała mi swoje używane majtki do lizania i wąchanie ale nic więcej.
Dla mnie to nie byłoby podniecajace takie zamknięcie. Ale jesli Wam odpowiada to bawcie sie tak dalej. :)