• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona pragnie większego

Mężczyzna

Ciekawy8689

Cichy Podglądacz
Moja żona bardzo lubi sex. Chcę zazwyczaj mocno i głęboko. A to prawdopodobnie dlatego że mam tylko 14 cm. Kiedyś jak zapytałem czy chciałaby spróbować większego to nie zaprzeczyła. Powiedziała że może być i chciała. Ale teraz jak zaczynam ten temat to reaguje złością. Co robic

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Moja żona bardzo lubi sex. Chcę zazwyczaj mocno i głęboko. A to prawdopodobnie dlatego że mam tylko 14 cm. Kiedyś jak zapytałem czy chciałaby spróbować większego to nie zaprzeczyła. Powiedziała że może być i chciała. Ale teraz jak zaczynam ten temat to reaguje złością. Co robic
Możesz też doradzić ćwiczenia mięśni kegla. 14 cm to standardowy kutas. Problem może być jeśli to ona ma luzy i o ile Ty ze swoim przyrodzeniem wiele nie możesz zrobić, o tyle kobiety mają możliwość ćwiczeń, które sprawiają, że są ciaśniejsze. A to i dla zdrowia dobrze jej zrobi.

Mężczyzna

Ciekawy8689

Cichy Podglądacz
Możesz też doradzić ćwiczenia mięśni kegla. 14 cm to standardowy kutas. Problem może być jeśli to ona ma luzy i o ile Ty ze swoim przyrodzeniem wiele nie możesz zrobić, o tyle kobiety mają możliwość ćwiczeń, które sprawiają, że są ciaśniejsze. A to i dla zdrowia dobrze jej zrobi.
Wiem że lubi duże i lubi czuć głęboko.
Kulki gejszy ma. Nie chce używać bo ich nie czuje

Mężczyzna

Copuletti

Cichy Podglądacz
Saanvi dobrze radzi. Kulki może zacząć stosować, gdy już mięśnie trochę wzmocni, ćwicząc regularnie, zaciskając przy różnych aktywnościach w pracy, w domu.
Sam też możesz zaproponować, że zaczniesz ćwiczyć mięśnie dna miednicy dla wzmocnienia erekcji, to by mogło poprawić jeszcze bardziej wasze życie seksualne.
Zapewne wiesz, że są też specjalne nakładki na penisa, pytanie czy byłoby to dla was w pełni satysfakcjonujące.

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Remedium czarny budzygan boomerang do góry dodatkowo. A tak serio to współczuje żony z rozklapiochą masz Ty pewność że po gałęziach nie skakała?

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Nie do końca tak że jest taka luźna. Po prostu nie odczuwa żadnej przyjemności
Ja bym ewakuował. Przyjemności to mogą nie odczuwać ludzie z depresją anhedonią ptsd po traumach utracie bliskich. Marnujesz swoją męskość... Ale no z braku laku potwór ważne że ma otwór i te sprawy rozumiem...

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Nie rozumiem jaki jest problem. Nie trzeba zmieniać kobiety kiedy robi się jej rękaw maga, tu niestety ona musi się wziąć za ćwiczenia i tyle. To się wszystko da wyklepać ;)

Mężczyzna

Ciekawy8689

Cichy Podglądacz
Nie rozumiem jaki jest problem. Nie trzeba zmieniać kobiety kiedy robi się jej rękaw maga, tu niestety ona musi się wziąć za ćwiczenia i tyle. To się wszystko da wyklepać ;)
Nie chcę zmieniać. Nie mogę zrozumieć skąd u niej taka zmiana. Chciałbym żeby była taka jak kilka lat temu. A tu zamiast się rozwijać w sprawach seksu to zrobił się cmentarz.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Czy żona używała kiedyś dilda? Jeśli nie, to może być dobry pomysł. Czy też wibrator.
BTW, Shadow22 podobno miał odejść. Czyli jednak zmienił zdanie. :(

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
ale wiesz, że z kurtyzanami tego nie zrealizujesz? A patrząc na twój byt i wpisy to innej drogi nie widzę.

Odwiedziłeś x kurtyzan to co tam niby robiłeś jak nie eksperymentowałeś? 😅
Chuja wiesz prostacki kiepie. A co robisz u dziwki? Tańczysz? Grasz na xboxie? Rozmawiasz? Wchodzę płacę rucham kobiete której pizda skarbonką spucha piona i spierdalam. W dupie mam Twoje zdanie obwiesiu.