• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żona na wesele

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Jej sprawa czy pójdzie czy nie , ale z góry twierdzić że się puści to przesada
Tu można polemizować. Mąż w domu, żona z dobrym lubianym orzez nią kolega na weselu zakrapianym alkoholem z zabawa wśród dużej ilości osób.
Ujmę to w ten sposób iż raczej nie wróży to nic dobrego.
Na imprezy firmowe też się idzie tylko pogadać, a z własnego doświadczenia wiem jak się to kończy za każdym razem. Nie jest to na pewno popijawa i pogaduszki...
Szczerze była kłótnia sam nie wiem co o tym myśleć tym bardziej że Pawła nie lubie a nam się ostatnio nie układa
Pytanie czy to od tygodnia się nie układa czy znacznie dłużej? Oraz dlaczego nie przepadasz za tym "kolegą Pawłem?"

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Ciężko czasem o czymś rozmawiać ale od czasu wesela i tych wszystkich spraw tworzymy związek cuckold
Czyli kolega którego nie lubisz już od pewnego czasu obracał ci żonkę na boku, a wesele tylko przygwoździło całokształt..

Wiem iż ludzie to lubią, ale gdyby miało dojść do takiej sytuacji jak u ciebie kolego iż wyszła by wpierw zdrada no to wybacz. Ale dla mnie "pakuj walizki i wyjazd za drzwi"...

Co innego wpierw Rozmawiać na ten temat, dochodząc do porozumienia, a co innego być dymanym za plecami..