• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Żona na wesele

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Jej sprawa czy pójdzie czy nie , ale z góry twierdzić że się puści to przesada
Tu można polemizować. Mąż w domu, żona z dobrym lubianym orzez nią kolega na weselu zakrapianym alkoholem z zabawa wśród dużej ilości osób.
Ujmę to w ten sposób iż raczej nie wróży to nic dobrego.
Na imprezy firmowe też się idzie tylko pogadać, a z własnego doświadczenia wiem jak się to kończy za każdym razem. Nie jest to na pewno popijawa i pogaduszki...
Szczerze była kłótnia sam nie wiem co o tym myśleć tym bardziej że Pawła nie lubie a nam się ostatnio nie układa
Pytanie czy to od tygodnia się nie układa czy znacznie dłużej? Oraz dlaczego nie przepadasz za tym "kolegą Pawłem?"

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Ciężko czasem o czymś rozmawiać ale od czasu wesela i tych wszystkich spraw tworzymy związek cuckold
Czyli kolega którego nie lubisz już od pewnego czasu obracał ci żonkę na boku, a wesele tylko przygwoździło całokształt..

Wiem iż ludzie to lubią, ale gdyby miało dojść do takiej sytuacji jak u ciebie kolego iż wyszła by wpierw zdrada no to wybacz. Ale dla mnie "pakuj walizki i wyjazd za drzwi"...

Co innego wpierw Rozmawiać na ten temat, dochodząc do porozumienia, a co innego być dymanym za plecami..