Jak dla mnie, rozmowa bez dowodów nie ma sensu. Wyprze się i będzie bardziej pilnować. Jeśli coś ukrywa to nie po to żeby od razu się przyznać jak spytasz.
Kurde, ciekawie się robi, relacjonuj!Zostawiłem w aucie zegarek dziecka z lokalizacją. Zobaczę gdzie chodzi do tej sauny...
Niestety dla mnie nieciekawie... wiec kto stawiał na to, że kogoś ma miał rację. Znalazlem też rozmowy w telefonie i wczoraj rano zapytałem wprost i przyznała się...Kurde, ciekawie się robi, relacjonuj!
Niektorzy byliby zadowoleniNiestety dla mnie nieciekawie... wiec kto stawiał na to, że kogoś ma miał rację. Znalazlem też rozmowy w telefonie i wczoraj rano zapytałem wprost i przyznała się...
Nigdy nie przupuszczałem, że będe w takiej sytuacji...
Jeśli nie są to dziwne podchody i wstęp do wątku cuckold tylko faktycznie dotknęła Cię sytuacja zdrady to współczuję.Niestety dla mnie nieciekawie... wiec kto stawiał na to, że kogoś ma miał rację. Znalazlem też rozmowy w telefonie i wczoraj rano zapytałem wprost i przyznała się...
Wiem. Kończe tu już ten wątek. Dzieki za wsparcie.Jeśli nie są to dziwne podchody i wstęp do wątku cuckold tylko faktycznie dotknęła Cię sytuacja zdrady to współczuję.
Pisałeś, że macie dzieci, to trudna sytuacja, gdyby nie one to mógłbyś pogonić szmatę z domu.
Patrząc tylko na to zdanie to powiem ci z mojego doświadczenia.Gdyby chodziło tylko o to, że lubi mieć korek, to czemu by to ukrywała przed swoim mężem?
No masz.... współczuję...jeszcze jak czytałem ze macie dzieci...przejebane...Niestety dla mnie nieciekawie... wiec kto stawiał na to, że kogoś ma miał rację. Znalazlem też rozmowy w telefonie i wczoraj rano zapytałem wprost i przyznała się...
Jeżeli to nie fejk, to głowa do góry.Wiem. Kończe tu już ten wątek. Dzieki za wsparcie.
Ma kogoś na boku, autor postu napisał to nieco wyżej, zobaczył jakieś rozmowy, przycisnął ją i się przyznała.Ale oczywiście mogę się kompletnie mylić i może ty masz rację, że babka ma gdzieś tam faceta na boku...
Ma kogoś na boku, autor postu napisał to nieco wyżej, zobaczył jakieś rozmowy, przycisnął ją i się przyznała.
Od początku pisałam, że to wygląda jakby miała kochanka i się nie myliłam.
Zaakceptowałeś ten układ?Wiem. Kończe tu już ten wątek. Dzieki za wsparcie.
To by się przyznał i opowiedział o wszystkim. Dla jednych takie sytuacje są nie do zaakceptowania a dla innych na porządku dziennymGosciu albo pisze bajki albo jest rogaczem.
Zobaczcie inne jego wpisy gdzie trzyma i udostępnia zdjecia zony z jej ex...
Kto po pierwsze udostępnia cos takiego domyślam sie ze bez jej wiedzy..
i po co to trzyma? Widocznie go to kreci.
Albo robi z nas idiotówTo by się przyznał i opowiedział o wszystkim. Dla jednych takie sytuacje są nie do zaakceptowania a dla innych na porządku dziennym
Myślę że jak już coś to lepiej być świadomym tego co robi żona niż się domyślaćAlbo robi z nas idiotów![]()
Abstrahując od tej sytuacji internet ma niestety tę wadę, że często tak się zdarza. Wierzymy komuś w to co pisze, a nierzadko ma to niewiele wspólnego z rzeczywistością...Albo robi z nas idiotów![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Co to za gadżet? | Akcesoria erotyczne | 2 | |
G | Testuje nowy gadżet do kutasa ktoś chętny popisać | Masturbacja | 2 | |
B | Pierwszy gadżet | Akcesoria erotyczne | 7 | |
C | Panowie, jaki gadżet lub zabawka na pierwszą | Masturbacja | 13 | |
B | Gadżet erotyczny dla partnerki | Akcesoria erotyczne | 16 |