• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Znaleziony gadżet u żony.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Jak dla mnie, rozmowa bez dowodów nie ma sensu. Wyprze się i będzie bardziej pilnować. Jeśli coś ukrywa to nie po to żeby od razu się przyznać jak spytasz.

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Niestety dla mnie nieciekawie... wiec kto stawiał na to, że kogoś ma miał rację. Znalazlem też rozmowy w telefonie i wczoraj rano zapytałem wprost i przyznała się...
Nigdy nie przupuszczałem, że będe w takiej sytuacji...
Jeśli nie są to dziwne podchody i wstęp do wątku cuckold tylko faktycznie dotknęła Cię sytuacja zdrady to współczuję.
Pisałeś, że macie dzieci, to trudna sytuacja, gdyby nie one to mógłbyś pogonić szmatę z domu.

Mężczyzna

janek87

Cichy Podglądacz
Jeśli nie są to dziwne podchody i wstęp do wątku cuckold tylko faktycznie dotknęła Cię sytuacja zdrady to współczuję.
Pisałeś, że macie dzieci, to trudna sytuacja, gdyby nie one to mógłbyś pogonić szmatę z domu.
Wiem. Kończe tu już ten wątek. Dzieki za wsparcie.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Współczuję, z doświadczenia wiem że jeśli nie akceptujesz jej zdrady i nie kreci cię to, to będziesz tylko się męczył jeśli z nią zostaniesz. Brak zaufania i niepewność będzie cię wykańczać od środka. Za każdym razem gdy wyjdzie będziesz się zastanawiał co i z kim robi. W łóżku będziesz myslał czy pod nim też tak jeczała, czy jemu też tak obciagała albo czy z nim robiła to co z tobą nie chciała itd...Taka "miła" perspektywa..

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Gdyby chodziło tylko o to, że lubi mieć korek, to czemu by to ukrywała przed swoim mężem?
Patrząc tylko na to zdanie to powiem ci z mojego doświadczenia.
Miałem dziewczynę, która nie wiedziała nic o tym, że lubiłem zabawy analne w moją stronę. Poprzednia dziewczyna przed nią lubiła w trakcie seksu nagle wjechać palcem w mój tyłek. Kolejna dopiero ode mnie nauczyła się seksu analnego (w każdym razie tak twierdziła, choć podczas tego pierwszego podejścia zakończyło się na ass to mouth). Jednak jak zobaczyła kiedyś w mojej szafce kilka zabawek, to uznała, że jestem obleśną, zboczoną świnią i krótko po tym nasz związek zakończył się. W zasadzie mógłbym być ja wkurzony, że mi ryła w mojej szafce w czasie, gdy akurat mnie nie było, ale to ona odwaliła chryję.
A aktualna dziewczyna, z którą jestem nie chce słyszeć czegokolwiek o analnym ani w moją ani w jej stronę i wiem, zę temat całkowicie by zdechł zanim bym cokolwiek zaczął więc poniekąd rozumiem, że dziewczyna faceta zakładającego post nie chce otwarcie mówić. Ale oczywiście mogę się kompletnie mylić i może ty masz rację, że babka ma gdzieś tam faceta na boku...

Mężczyzna

CiekawskiAdam

Cichy Podglądacz
Niestety dla mnie nieciekawie... wiec kto stawiał na to, że kogoś ma miał rację. Znalazlem też rozmowy w telefonie i wczoraj rano zapytałem wprost i przyznała się...
Nigdy nie przupuszczałem, że będe w takiej sytuacji...
No masz.... współczuję...jeszcze jak czytałem ze macie dzieci...przejebane...

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Wiem. Kończe tu już ten wątek. Dzieki za wsparcie.
Jeżeli to nie fejk, to głowa do góry.
Mi też żonka doprawiła rogi, szybka akcja, do widzenia. Też były dzieci ale niestety zostały z nią, bo musiałaby wykręcić grubą akcję, żeby było inaczej.
Po rozwodzie moje życie... rozkwitło.
Powodzenia i głowa do góry.

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
Ale oczywiście mogę się kompletnie mylić i może ty masz rację, że babka ma gdzieś tam faceta na boku...
Ma kogoś na boku, autor postu napisał to nieco wyżej, zobaczył jakieś rozmowy, przycisnął ją i się przyznała.
Od początku pisałam, że to wygląda jakby miała kochanka i się nie myliłam.