Czym się przejmujesz?Nie spodziewałam się że wszyscy tu tacy święci i oburzeni że niby taka zła jestem. Wiem że zrobiłam nie ok ale chyba za dużo krytyki
Jedni będą hejtować, inni nie.
Czym się przejmujesz?Nie spodziewałam się że wszyscy tu tacy święci i oburzeni że niby taka zła jestem. Wiem że zrobiłam nie ok ale chyba za dużo krytyki
Czemuwczoraj. Nie pierwszy raz ale jakoś dziwnie się czuję
He pomogę ciNie spodziewałam się że wszyscy tu tacy święci i oburzeni że niby taka zła jestem. Wiem że zrobiłam nie ok ale chyba za dużo krytyki
Zawsze ludzie będą innych oceniać w lepszy i gorszy sposób. Taka natura ludzi. Nie przejmuj się.Tzn. na pewno doszło do zdrady i wiem że to nie dobrze ale pierwszy raz w zyciu mam wyrzuty sumienia przez to a tylko jedna osoba tu stanela w mojej obronie.
Zawsze to samo. Może mąż nie daje rady a może żona nie jest wystarczająco zaangażowana..Zawsze ludzie będą innych oceniać w lepszy i gorszy sposób. Taka natura ludzi. Nie przejmuj się.
Fakt może niezbyt dobry krok zrobiłaś, ale czemu to było podyktowane. Z niczego się to nie bierze. Być może mąż nie zadowala cie na tyle ile potrzebujesz. Jak się ma dobry obiad w domu to się nie idzie na miasto jeść - prawda?
Nie no z nieba się wzięła taka decyzja pewnie? rozumiem iż jak sam masz ochotę pójść na bok to się żony nie pytasz tylko idziesz i bzykasz bo akurat fajna laska się pojawiła obok. A jeśli tak to w czym ona jest lepsza od żony? Bo z niczego nie pójdzie nikt na bok jeśli się ma w domu dobrze. Retoryczne pytanie.Zawsze to samo. Może mąż nie daje rady a może żona nie jest wystarczająco zaangażowana..
Skoro nie pierwszy to to dziwne ze dziwnie się czujesz. I ogólnie chujowo z twojej strony , jak się lubisz rżnąć na boku i potem wracać do domu jak gdyby nigdy nic to może czas na aktorstwo ?;-wczoraj. Nie pierwszy raz ale jakoś dziwnie się czuję
I wybacz tak mocne słowa. A swoją drogą skoro to zrobiłaś to macie temat z mężem do grubego przegadania , nic nie dzieje się bez powoduSkoro nie pierwszy to to dziwne ze dziwnie się czujesz. I ogólnie chujowo z twojej strony , jak się lubisz rżnąć na boku i potem wracać do domu jak gdyby nigdy nic to może czas na aktorstwo ?;-
W jakim sensie zdrada? Forum o seksie chyba jest do rozmów o seksie i podobnych, a nie do zdrad? Czy źle trafiłam?Poniekąd obecność na takim portalu, bez wiedzy partnera, to też w jakimś stopniu zdrada. Także polecił bym bez umoralniania bo zachodzi to w niektórych przypadkach pod hipokryzję. Co do autorki tematu to chyba zdaje sobie sprawę że dobrze nie zrobiła dlatego chce o tym mówić
Nie uważasz że ukrywanie tego to jest w porządku wobec drugiej połówki?W jakim sensie zdrada? Forum o seksie chyba jest do rozmów o seksie i podobnych, a nie do zdrad? Czy źle trafiłam?
Każdy ma swój punkt widzenia więc najważniejsze aby w zgodzie z samym sobą. PozdrawiamMyślę że ukrywanie a nie mówienie to trochę inne sytuacje. Zależy od zamiarów, nie muszę dzielić się każdą odwiedzoną stroną czy forum etc..
Jeżeli uważasz to za zdradę Twoja sprawa, dla innych zdrada będzie czymś innym- jest to bardzo subiektywne i zależy od stopnia otwartości. Uważam że mówienie co jest zdradą, a co nie wiąże się tylko ze społeczną akceptacja i poprawnością, a nie z prawdziwymi odczuciami.Poniekąd obecność na takim portalu, bez wiedzy partnera, to też w jakimś stopniu zdrada. Także polecił bym bez umoralniania bo zachodzi to w niektórych przypadkach pod hipokryzję. Co do autorki tematu to chyba zdaje sobie sprawę że dobrze nie zrobiła dlatego chce o tym mówić
Nie. Dla mnie kompletnie nie.A pisanie cyberków, czasem mega wyuzdanych, to wg was zdrada?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Zdradziłam swojego faceta, wasze opinie | Związki | 8 | |
O | Wiać od męża czy cierpieć.... | Związki | 55 | |
M | Fetysz pijanego męża | Fetysze i perwersje | 5 | |
K | Odeszłam od męża...,kim się stałam? | Seks | 82 | |
O | Dziś pieprzyłem się z koleżanką z pracy. Pierwszy raz zdradziła męża... | Seks | 204 |