• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zdradziłam męża

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
A pisanie cyberków, czasem mega wyuzdanych, to wg was zdrada?
Absolutnie nie, bo nie ma fizycznego kontaktu.
Kobieta może pisać sobie wiadomość z kimkolwiek, w tym z przegrywem, incelem, "lamusem", z kimś, kto w rzeczywistości by nie spowodowałby u niej mokrego pożądania. To przecież nie jest chad, którego ciało i osobowość podobają się kobietom, ani nadsamiec gigachad, z którym kobiety chcą zdradzić męża.

Mężczyzna

Monsz

Seks Praktykant
Mozna gdybac co jest zdrada a co nia nie jest. A do tego zawsze jest jakis powod do zdrady. Ja zdradzilem moja zone dwa razy i nie zaluje...

Kobieta

Mojacipa

Cichy Podglądacz
Panu RoseGold powiem tylko jedno, jestem psychologiem i terapeutą w jednym, bardzo dobrym, że tak skromnie powiem, potrafię zakręcić psychiką ludzi w taki sposób, że chodzą po pokoju i gadają sami ze sobą, żądają sobie pytania i na nie odpowiadają, na koniec wypowiadają zdanie tego co ich najbardziej boli i zaczynają iść do przodu i robić to co chcą i godząc się ze sobą, potrafię również nakierować ludzi na myśl którą mają w głowie i ja to widzę, ale oni nie i nawet nie wiedzą że im w tym pomogłem. Także jak coś napisałem to wiem co napisałem.
Zapomniałeś dodać że jesteś jeszcze bardzo skromny