Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Czasami bezsens ma sens, w tym momencie zbiornik mnie nie interesuje, ale nie wiem co będzie kiedyś i dobrze wiedzieć co zrobić żeby odsiać ziarno od plew.
Tam teraz jest najazd jakichś młodych siks które reklamują portale randkowe. Dodatkowo zrobiło się tam bardzo komercyjnie, non stop ogłoszenia o płatnych zdjęciach czy filmach. Mam tam konto ale praktycznie już rzadko wchodzę
Pewnie spamy i pozostałości roksy. Mnie interesuje tylko jak wyżej napisałem jaki jest tytuł i odbiorca przelewu. Czy jest to zrobione dyskretnie czy nie.
Niedawno się zarejestrowałem. Muszę jeszcze zweryfikować konto. Trochę bez przekonania, szczerze mówiąc, bo z doświadczenia wiem, że na takich portalach najwięcej to jest naciągaczy i botów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.