Czasami bezsens ma sens, w tym momencie zbiornik mnie nie interesuje, ale nie wiem co będzie kiedyś i dobrze wiedzieć co zrobić żeby odsiać ziarno od plew.
Tam teraz jest najazd jakichś młodych siks które reklamują portale randkowe. Dodatkowo zrobiło się tam bardzo komercyjnie, non stop ogłoszenia o płatnych zdjęciach czy filmach. Mam tam konto ale praktycznie już rzadko wchodzę
Pewnie spamy i pozostałości roksy. Mnie interesuje tylko jak wyżej napisałem jaki jest tytuł i odbiorca przelewu. Czy jest to zrobione dyskretnie czy nie.
Niedawno się zarejestrowałem. Muszę jeszcze zweryfikować konto. Trochę bez przekonania, szczerze mówiąc, bo z doświadczenia wiem, że na takich portalach najwięcej to jest naciągaczy i botów.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.