• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zbiornik.com Macie tam konto? Co sądzicie o tym portalu?

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
To co polecasz?
W sensie? Portal na seks? Żadnego nie polecam. Jestem od 3 lat na tych portalach i 0 spotkań. Jeśli nie masz 180cm wzrostu, dobrej twarzy, wysportowanej sylwetki i 20cm w majtkach, to nie masz czego szukać. Ewentualnie jak nie spełniasz tych wymagań, to możesz poszukać sponsoringu, czy zapłacić 300-400zł za jedno spotkanie, bo takich lasek jest masa.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
W sensie? Portal na seks? Żadnego nie polecam. Jestem od 3 lat na tych portalach i 0 spotkań. Jeśli nie masz 180cm wzrostu, dobrej twarzy, wysportowanej sylwetki i 20cm w majtkach, to nie masz czego szukać. Ewentualnie jak nie spełniasz tych wymagań, to możesz poszukać sponsoringu, czy zapłacić 300-400zł za jedno spotkanie, bo takich lasek jest masa.
Znowu, w kolejnym wątku puerd***lisz głupoty.
Już pisałem, po rozwodzie NIE MIAŁEM najmniejszych problemów z poznawaniem kobiet i większość spotkań kończyła się w łóżku.
Z tego co piszesz tylko wzrost mniej więcej się zgadza u mnie, reszta niekoniecznie.
Zrozum w końcu, że fizyczne atuty są drugorzędne, dopóki nie jesteś naprawdę odpychający. Masz kompleksy i to potężne. Serio - idź do psychologa, zainwestuj w głowę, zobaczysz, że to pomoże. Psycholog to nic złego, a może być wśród kobiet (zakladan, że celujesz w mądre) mogą to uznać za inwestowanie w siebie.

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
Znowu, w kolejnym wątku puerd***lisz głupoty.
Już pisałem, po rozwodzie NIE MIAŁEM najmniejszych problemów z poznawaniem kobiet i większość spotkań kończyła się w łóżku.
Z tego co piszesz tylko wzrost mniej więcej się zgadza u mnie, reszta niekoniecznie.
Zrozum w końcu, że fizyczne atuty są drugorzędne, dopóki nie jesteś naprawdę odpychający.
Ja tu piszę o portalach, a nie poznawaniu na żywo. Na portalach jeśli facet szuka na seks to musi spełniać te warunki i tyle. Dziewczyny często mają te wymagania w opisie, albo w trakcie pisania o to pytają. Więc sobie tego nie wiem wymyśliłem. Łatwiej wgrać w totka niż poznać kogoś.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Szukasz wymówek, skupiasz się na walorach fizycznych i to jest Twój problem. Uważasz, że mając długiego kutasa, wygląd i wzrost ruchalbys jak opętany. A ja Ci mówię, że walory fizyczne nie są najważniejsze, sam nie jestem ani piękny, ani młody, długości kutasa tak od razu nie widać i serio - nie miałem nigdy problemu z przespaniem się z kobietą ani z poznaniem (a sypialem z kobietami poznanymi tak po prostu, nie na zbiorniku).

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
Szukasz wymówek, skupiasz się na walorach fizycznych i to jest Twój problem. Uważasz, że mając długiego kutasa, wygląd i wzrost ruchalbys jak opętany. A ja Ci mówię, że walory fizyczne nie są najważniejsze, sam nie jestem ani piękny, ani młody, długości kutasa tak od razu nie widać i serio - nie miałem nigdy problemu z przespaniem się z kobietą ani z poznaniem (a sypialem z kobietami poznanymi tak po prostu, nie na zbiorniku).
Kurna, temat jest o zbiorniku. Kolega pyta o inne polecane miejsca. Tu mu odpisałem jak to wygląda. Kolejny raz czepiasz się dla samego czepiania.

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
nie miałem nigdy problemu z przespaniem się z kobietą ani z poznaniem (a sypialem z kobietami poznanymi tak po prostu, nie na zbiorniku).
Nie każdy jest Casanovą na żywo. Zresztą, nie wiem gdzie Ty te dziewczyny poznajesz. Z moich obserwacji, zaczynając np. od szkoły średniej, mogę powiedzieć, że wszystkie znane mi dziewczyny to raczej są zwykłe, spokojne, grzeczne, szukające poważnych relacji, ale nigdy w życiu seksu, czy czegoś luźnego. Nigdy nie nie zauważyłem, żeby ktoś kiedykolwiek mówił o seksie wśród swoich znajomych (co często niby wg ludzi na tym forum się zdarza), itp. Nie wiem serio gdzie Wy się obracacie.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Bo wbiles sobie do głowy, że dziewczyny są takie porządne, szukają związku, miłości itd.
Wyobraź sobie, że one są tak samo skonstruowane jak my. Cześć czeka na księcia, cześć szuka miłości, a część idzie na dyskotekę potańczyć i przespać się z poderwanym facetem. Nie dajesz sobie nawet cienia szansy na bycie poderwanym a co dopiero samemu poderwać.
A gdzie poznawałem kobiety, to poszukaj na forum, gdzieś pisałem.

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
Bo wbiles sobie do głowy, że dziewczyny są takie porządne, szukają związku, miłości itd.
Wyobraź sobie, że one są tak samo skonstruowane jak my. Cześć czeka na księcia, cześć szuka miłości, a część idzie na dyskotekę potańczyć i przespać się z poderwanym facetem.
W moim otoczeniu od lat każda dziewczyna idealnie wpasowuje się w ten opis porządnej dziewczyny. Nie znam żadnej, o której można powiedzieć, że interesują ją luźne relacje.

Zresztą, też bym wolał poważną relację, ale nie mam na co liczyć.

Nie dajesz sobie nawet cienia szansy na bycie poderwanym a co dopiero samemu poderwać.
Haha, jak mam być poderwanym, skoro ŻADNA dziewczyna nigdy sama z siebie nie zagada i nie podejdzie? Do mnie nawet nigdy żadna się nie uśmiechnęła.

Podrywać nie podrywam, bo nie mam na to odpowiednich umiejętności. I tylko bym się ośmieszył przed masą ludzi.

A gdzie poznawałem kobiety, to poszukaj na forum, gdzieś pisałem.
Jeśli chodzi Ci o kluby, dyskoteki, puby, to ja nie chodzę do takich miejsc. Nie umiem tańczyć, nie lubię, bo to jest dla mnie głupie i zrobiłbym z siebie idiotę. Dodatkowo rzadko piję alkohol, więc jakieś puby też odpadają (ewentualnie czasem idę ze znajomymi pograć w coś przy okazji).

Wy nie umiecie zrozumieć, że nie każdy ma super wygląd i gadkę, żeby mieć jakieś relacje w życiu. Są tacy ludzie jak ja i inni, którzy na to szans nie mają, obojętnie co by zrobili.

Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
A Ty nie możesz zrozumieć, że ciągle tylko "nie, bo". To samo Ci pisałem w wątku o Twoich "problemach" i zresztą nie tylko ja.
Trudno, wg mnie usilnie robisz wszystko aby nie znaleźć się na orbicie jakiejkolwiek dziewczyny, więc i w tym wątku dam sobie spokój...

Mężczyzna

Randomowynick123

Seks Praktykant
A Ty nie możesz zrozumieć, że ciągle tylko "nie, bo". To samo Ci pisałem w wątku o Twoich "problemach" i zresztą nie tylko ja.
Trudno, wg mnie usilnie robisz wszystko aby nie znaleźć się na orbicie jakiejkolwiek dziewczyny, więc i w tym wątku dam sobie spokój...
Wy piszecie to z perspektywy faceta, który jest atrakcyjny dla dziewczyn. A ja z perspektywy faceta, który jest w najlepszym wypadku mocno przeciętny. To są dwie różne sytuacje.

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Założyłem z ciekawości i po tygodniu na tym portalu stwierdzam, że:
- podobne gówno jak na erodate czy datezone
- dużo mniej osób
- sponsoring wszędzie
- średnia wiekowa ponad 40

Szkoda czasu.
Pewnie wynika to z tego,że ten portal najlepsze lata ma za sobą i pozostali tam już tylko starzy użytkownicy

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Dwa razy robiłam podchody do tej strony i dwa razy się nie udało. Kompletnie tego miejsca nie czuję. Ludzie nawet nie starają się udawać, że czytają opisy 😅 Już Datezone lepiej wypada choć też jest słabe. Zbiornik jak nazwa wskazuje, to zbiór wszystkiego i niczego.