Bo wbiles sobie do głowy, że dziewczyny są takie porządne, szukają związku, miłości itd.
Wyobraź sobie, że one są tak samo skonstruowane jak my. Cześć czeka na księcia, cześć szuka miłości, a część idzie na dyskotekę potańczyć i przespać się z poderwanym facetem.
W moim otoczeniu od lat każda dziewczyna idealnie wpasowuje się w ten opis porządnej dziewczyny. Nie znam żadnej, o której można powiedzieć, że interesują ją luźne relacje.
Zresztą, też bym wolał poważną relację, ale nie mam na co liczyć.
Nie dajesz sobie nawet cienia szansy na bycie poderwanym a co dopiero samemu poderwać.
Haha, jak mam być poderwanym, skoro ŻADNA dziewczyna nigdy sama z siebie nie zagada i nie podejdzie? Do mnie nawet nigdy żadna się nie uśmiechnęła.
Podrywać nie podrywam, bo nie mam na to odpowiednich umiejętności. I tylko bym się ośmieszył przed masą ludzi.
A gdzie poznawałem kobiety, to poszukaj na forum, gdzieś pisałem.
Jeśli chodzi Ci o kluby, dyskoteki, puby, to ja nie chodzę do takich miejsc. Nie umiem tańczyć, nie lubię, bo to jest dla mnie głupie i zrobiłbym z siebie idiotę. Dodatkowo rzadko piję alkohol, więc jakieś puby też odpadają (ewentualnie czasem idę ze znajomymi pograć w coś przy okazji).
Wy nie umiecie zrozumieć, że nie każdy ma super wygląd i gadkę, żeby mieć jakieś relacje w życiu. Są tacy ludzie jak ja i inni, którzy na to szans nie mają, obojętnie co by zrobili.