• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zastanawialiście się czasami jak inni to robią?

Mężczyzna

Ipkiss

Cichy Podglądacz
Oczywiście. O koleżankach, ale też o mijanych gdzieś przypadkowo fajnych laskach myślę: fajna dupcia, ciekawe jak się rucha, czy lubi w pupę 😁 Patrzę też zawsze na stopy i jak są zgrabne to fantazjuję o ich wylizaniu.

Mężczyzna

tomekwaawa

Nowicjusz
Tak, kiedyś jak przez dłuższy czas byłem sam to praktycznie na każdą dziewczynę patrząc wyobrażałem sobie jak ona suite zachowuje w sexie, albo gdy szła para to jak obciąganie w domu facetowi ;D

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
Pewnie, najczęściej jak widzę specyficznie dobrane pary tj. bardzo wysoka dziewczyna z bardzo niskim facetem - czy ją liże na stojąco? czy w klasycznej pozycji udaje mu się dosięgnąć jej piersi? albo bardzo szczupłego mężczyznę z dziewczyną przy kości - tutaj trochę zawsze mam obawy o gościa, po tym jak widziałam w "śmierć na 1000 sposobów" jak babka w czasie seksu udusiła go swoimi piersiami myśląc, że on jęczy z rozkoszy :confused:

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Oczywiście, że sobie wyobrażam. Szczególnie w takich parach gdzie jedno z nich wygląda na niezainteresowane tego typu tematyką.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Jak widzę ładne kobiety to lubię po fantazjować i myśleć, czy lubi robić loda, czy połyka, czy lubi facesiting i takie tam. 😍

O facetach, też mi się zdaje zastanawiać, czy mieli kiedyś dacka w ustach 😁

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Wiele razy, faktycznie się zdarza, co więcej nieraz gadaliśmy z partnerka o ty, i też w kategorii z kim chcielibyśmy to robić ale nie w sensie trójkąta czy czworokąta ale 1na1

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry