Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Czy zastanawialiście się kiedyś jak seks uprawiają wasi znajomi, koledzy z pracy, których na widzicie na co dzień w zwykłym życiu? A może fantazjowaliście o ich seksie z ich partnerami?
Oczywiście. O koleżankach, ale też o mijanych gdzieś przypadkowo fajnych laskach myślę: fajna dupcia, ciekawe jak się rucha, czy lubi w pupę Patrzę też zawsze na stopy i jak są zgrabne to fantazjuję o ich wylizaniu.
Tak, kiedyś jak przez dłuższy czas byłem sam to praktycznie na każdą dziewczynę patrząc wyobrażałem sobie jak ona suite zachowuje w sexie, albo gdy szła para to jak obciąganie w domu facetowi ;D
Czy zastanawialiście się kiedyś jak seks uprawiają wasi znajomi, koledzy z pracy, których na widzicie na co dzień w zwykłym życiu? A może fantazjowaliście o ich seksie z ich partnerami?
Pewnie, najczęściej jak widzę specyficznie dobrane pary tj. bardzo wysoka dziewczyna z bardzo niskim facetem - czy ją liże na stojąco? czy w klasycznej pozycji udaje mu się dosięgnąć jej piersi? albo bardzo szczupłego mężczyznę z dziewczyną przy kości - tutaj trochę zawsze mam obawy o gościa, po tym jak widziałam w "śmierć na 1000 sposobów" jak babka w czasie seksu udusiła go swoimi piersiami myśląc, że on jęczy z rozkoszy
Wiele razy, faktycznie się zdarza, co więcej nieraz gadaliśmy z partnerka o ty, i też w kategorii z kim chcielibyśmy to robić ale nie w sensie trójkąta czy czworokąta ale 1na1
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.