Czy zastanawialiście się kiedyś jak seks uprawiają wasi znajomi, koledzy z pracy, których na widzicie na co dzień w zwykłym życiu? A może fantazjowaliście o ich seksie z ich partnerami?
Oczywiście. O koleżankach, ale też o mijanych gdzieś przypadkowo fajnych laskach myślę: fajna dupcia, ciekawe jak się rucha, czy lubi w pupę Patrzę też zawsze na stopy i jak są zgrabne to fantazjuję o ich wylizaniu.
Tak, kiedyś jak przez dłuższy czas byłem sam to praktycznie na każdą dziewczynę patrząc wyobrażałem sobie jak ona suite zachowuje w sexie, albo gdy szła para to jak obciąganie w domu facetowi ;D
Czy zastanawialiście się kiedyś jak seks uprawiają wasi znajomi, koledzy z pracy, których na widzicie na co dzień w zwykłym życiu? A może fantazjowaliście o ich seksie z ich partnerami?
Pewnie, najczęściej jak widzę specyficznie dobrane pary tj. bardzo wysoka dziewczyna z bardzo niskim facetem - czy ją liże na stojąco? czy w klasycznej pozycji udaje mu się dosięgnąć jej piersi? albo bardzo szczupłego mężczyznę z dziewczyną przy kości - tutaj trochę zawsze mam obawy o gościa, po tym jak widziałam w "śmierć na 1000 sposobów" jak babka w czasie seksu udusiła go swoimi piersiami myśląc, że on jęczy z rozkoszy
Wiele razy, faktycznie się zdarza, co więcej nieraz gadaliśmy z partnerka o ty, i też w kategorii z kim chcielibyśmy to robić ale nie w sensie trójkąta czy czworokąta ale 1na1
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.