• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Zapytanie…hm…

Mężczyzna

Pieszczoch

Nowicjusz
Jest jeden sklep z rzeczami różną chińszczyzną i tam jeden z artykułów na półce jest kilka wibratorów. Pracuje tam jedna dziewczyna która mi się podoba i zastanawiam się czy nie poprosić jej o poradę którego by chciała i poleciła? Zagadam z nią gdyż ona wyraźnie też mnie obserwuje od jakiegoś czasu Czy to dobry pomysł waszym zdaniem? Wcześniej pracowała w biedronce a teraz tam ale jak chodzę po zakupach to mam wrażenie że bardzo mi się przygląda

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Jest jeden sklep z rzeczami różną chińszczyzną i tam jeden z artykułów na półce jest kilka wibratorów. Pracuje tam jedna dziewczyna która mi się podoba i zastanawiam się czy nie poprosić jej o poradę którego by chciała i poleciła? Zagadam z nią gdyż ona wyraźnie też mnie obserwuje od jakiegoś czasu Czy to dobry pomysł waszym zdaniem? Wcześniej pracowała w biedronce a teraz tam ale jak chodzę po zakupach to mam wrażenie że bardzo mi się przygląda
Może się obawia, ze jesteś złodziejem sklepowym:unsure:

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Jeśli zapytasz o polecajkę to może uznać, że potrzebujesz dla swojej dziewczyny.
Natomiast jeśli zapytasz wprost którego by chciała to będzie brzmiało bardzo creepy, szczególnie, że nie macie nawiązanej żadnej relacji.

Już pominę fakt, że zabawki erotyczne jakości "chińczyk" nie są w ogóle bezpiecznym pomysłem.

Poszukaj może jakiegoś produktu mniej erotycznego i o niego zagadaj.
Kobiety przy pierwszym spotkaniu, słysząc wątki seksualne często usztywniają się lub wręcz odrzucają zaloty takiego mężczyzny.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Wydaję Ci się tylko, że Ci się przygląda, bo chcesz żeby tak było i w bambuko Cię robi swoim spojrzeniem, jeśli tak na prawdę robi, pewnie ma multum dzieci i faceta, skoro w biedronce pracowała a teraz w sklepie z chińczyzną to musi pracować aby ich wszystkich wyżywić w domu, więc się nie nakręcaj i nie łudź się na to.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Wydaję Ci się tylko, że Ci się przygląda, bo chcesz żeby tak było i w bambuko Cię robi swoim spojrzeniem, jeśli tak na prawdę robi, pewnie ma multum dzieci i faceta, skoro w biedronce pracowała a teraz w sklepie z chińczyzną to musi pracować aby ich wszystkich wyżywić w domu, więc się nie nakręcaj i nie łudź się na to.
Maxis....Sorry....Masz zbyt sztywne poglądy i przekonania. Z góry już coś wiesz, choć tak naprawdę nic nie wiesz na temat tej kobiety. Czy ty zdajesz sobie sprawę, że aby ludzie się poznali i dobrali w pary muszą najpierw na siebie spojrzeć i chwilę poobserwować? 😉

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Maxis....Sorry....Masz zbyt sztywne poglądy i przekonania. Z góry już coś wiesz, choć tak naprawdę nic nie wiesz na temat tej kobiety. Czy ty zdajesz sobie sprawę, że aby ludzie się poznali i dobrali w pary muszą najpierw na siebie spojrzeć i chwilę poobserwować? 😉
Po prostu jestem realistą i obstawiam najgorsze i autorowi też radzę, aby potem zbyt dużego doła nie miał jak się nie uda z tą dziewczyną a z wysokiego konia spaść to przykra sprawa i ciężko dojść do siebie, więc lepiej nie za bardzo nie nastawiać i nie nakręcać.

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant

Najgorsze co mógłbyś zrobić to zacząć znajomość od pytania o opinie na temat wibratora. Zagadaj normalnie jak facet do kobiety.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
sobie wsadzają podobno dla stymulacji prostaty
Nawet nie podobno.
A ogólnie, nie miałem zdania nt. zapytania pracowniczki sklepu o wibrator, ale chyba rację mają te osoby, które stwierdziły, że to zbyt bezpośredni i mocny sposób. Choć nie wiem, jakie podejście mają poszczególne osoby. Dla kogoś to może być utrata punktów na starcie, dla kogoś nie. Trudno stwierdzić, jak to się rozkłada procentowo w szansach.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nawet nie podobno.
A ogólnie, nie miałem zdania nt. zapytania pracowniczki sklepu o wibrator, ale chyba rację mają te osoby, które stwierdziły, że to zbyt bezpośredni i mocny sposób. Choć nie wiem, jakie podejście mają poszczególne osoby. Dla kogoś to może być utrata punktów na starcie, dla kogoś nie. Trudno stwierdzić, jak to się rozkłada procentowo w szansach.
Wydaje się, że szanse aby to się spodobało są nikłe. Sama należę do bardzo otwartych osób, ale to jest strzał w kolano i stopę na dodatek.
Od razu wychodzi na osobę zainteresowaną tylko jednym tematem, a to bardzo źle przy pierwszym kontakcie, szczególnie gdy nie wiemy nic o naszym rozmówcy.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Jest jeden sklep z rzeczami różną chińszczyzną i tam jeden z artykułów na półce jest kilka wibratorów. Pracuje tam jedna dziewczyna która mi się podoba i zastanawiam się czy nie poprosić jej o poradę którego by chciała i poleciła? ......
Podryw na @maxis, raczej odradzam.
Poprzychodź, popytaj, czy jest jakiś nowy towar, czy ma coś fajnego, unikając wibratorów. Po prostu nawiąż kontakt. Kiedy poczujesz, że już się jakoś znacie, i będzie pusto, spróbuj: "Czy nie zechciałaby pani, poświęcić mi trochę czasu po pracy? Dziś, lub kiedyś?"
Musisz być gotowy i mieć konkretną propozycję spędzenia czasu, jeżeli padnie odpowiedź pozytywna, chyba, że ona będzie coś proponowała ze swojej strony. Jeżeli nie dostaniesz zdecydowanego negata, to możesz kontynuować przychodzenie i prowadzenie neutralnych rozmów. Jeżeli nie będzie Cię traktować jak natręta, możesz spróbować ponownie.
UWAGA! Wszystkie tego typu zgadania i rozmowy nie o towarze, muszą być dyskretne, w pustym sklepie. Jeżeli jest klient, to poproś, żeby coś pokazała/podała, oglądaj to coś, aż klient wyjdzie. Miejsce pierwszego wypadu po pracy, też powinno być dyskretne i kameralne. Możesz napisać, w jakiego typu miejscowości mieszkasz, jakie są tam możliwości i opcje, coś można pomyśleć.

PS: Kiedyś w spożywczym pracowała laska, która straszliwie mi się podobała, więc często robiłem zakupy, ale ciężko było zagadać, z powodu sporego ruchu. W czasach wielkiej inflacji, przed denominacją wpadam:
- Dzień dobry, po ile są jajka?
- Dzień dobry, po 10 000.
- Po 10 000 za sztukę ?!?!
- W Wąchocku, podobno sprzedają parami.

Tak się w niej wtedy zakochałem, że aż się bałem cokolwiek, a jako, że miałem pewien układ intymny, to sobie odpuściłem.
Teraz żałuje :unsure:

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
[...] Miejsce pierwszego wypadu po pracy, też powinno być dyskretne i kameralne. [...]
Ogólnie, bardzo fajnie proponujesz. Jedynie do tego dyskretnego miejsca mam obiekcje. Kobiety lepiej czują się wśród ludzi, gdzie w razie problemów mogą podnieść alarm i każdy z otoczenia zwróci uwagę/pomoże.

Mężczyzna

Hakuzery

Seks Praktykant
Ogólnie, bardzo fajnie proponujesz. Jedynie do tego dyskretnego miejsca mam obiekcje. Kobiety lepiej czują się wśród ludzi, gdzie w razie problemów mogą podnieść alarm i każdy z otoczenia zwróci uwagę/pomoże.
Przez dyskretność, rozumiem małe ryzyko spotkania kogoś znajomego, lub kogoś, kogo nie chciałoby się w tej sytuacji spotkać lub być zobaczonym.