• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zalewanie fotek

Kobieta

aga_46

Seks Praktykant
Nie ja preferuje zdj naturalne z FB lub insta tak w ubraniach lub jakoś delikatnie dekoltem czy wypięty tyłeczek. Jeśli fajnie się temat rozwinie to odważniej też miło widzieć
bo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje :) i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
bo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje :) i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."
Mam to samo, mężczyźni są standardowo bardziej "hop do przodu" :D

Mężczyzna

pedro193

Podrywacz
Mam to samo, mężczyźni są standardowo bardziej "hop do przodu" :D
Nie wszyscy są hop do przodu. Niektórych intryguje kobieta jako całość. Lub jej nastawienie. Nastawienie „zaintrygowana” jest jak najbardziej pociągające :)

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Nie wszyscy są hop do przodu. Niektórych intryguje kobieta jako całość. Lub jej nastawienie. Nastawienie „zaintrygowana” jest jak najbardziej pociągające :)
Najwyraźniej nigdy nie byłeś kobietą wchodzącą na forum erotyczne czy takie jakieś erodate ;) :p To co opisujesz to idealny rozmówca na takim forum, a takich trochę ze świecą szukać, ale zdarzają się ;)

Mężczyzna

pedro193

Podrywacz
Najwyraźniej nigdy nie byłeś kobietą wchodzącą na forum erotyczne czy takie jakieś erodate ;) :p To co opisujesz to idealny rozmówca na takim forum, a takich trochę ze świecą szukać, ale zdarzają się ;)
Zdarzają się, gwarantuje. Tylko może są mniej ofensywni niż ta „reszta”:)

Mężczyzna

atex

Cichy Podglądacz
mam internetowego kolegę z którym regularnie zalewamy zdjęcia żonek - najpierw jeden, potem drugi prezentuje.
w dobrym tonie jest komentowanie fot :devilish:
pokazujemy sobie foty z wakacji, z sypialni czy jakiś basenów - odpowiadając na pytanie z poprzednich postów - zawsze staramy się pokazać max, tak żeby nie miała tajemnic przed kolegą który robi sobie dobrze do zdjęcia.