Mogę Pv?Chętnie wyślę zdjęcie do zalania
Kreatywnie jak chcesz to i tobie mogę podesłać fotkiChętna!
Profesjonalne i w pełni spersonalizowane zalanie. Kawą, herbatą, wodą, kwasem chlebowym, colą, ... - czym tylko sobie zamarzysz
Chyba, że ma być nieco bardziej finezyjnie, to wyskoczę wtedy z niezłego wina albo lepiej - z mojego ulubionego ginu - a to jest poświęcenie, bo ten trunek można wylewać tylko do gardła lub na nagie ciało, ale czego się nie robi, by zrobić komuś dzień
Do usług!
Tyyy, taki szybki odzew Priv!Kreatywnie jak chcesz to i tobie mogę podesłać fotki
Nie podglądaj!
Masz niedostateczną siłę przekonywaniaNie podglądaj!
Czy można samego siebie zamknąć w paczce i wysłać do Ciebie? Jeśli tak to poproszę o zalewanie ginem(jaki jest Twój ulubiony?).Chętna!
Profesjonalne i w pełni spersonalizowane zalanie. Kawą, herbatą, wodą, kwasem chlebowym, colą, ... - czym tylko sobie zamarzysz
Chyba, że ma być nieco bardziej finezyjnie, to wyskoczę wtedy z niezłego wina albo lepiej - z mojego ulubionego ginu - a to jest poświęcenie, bo ten trunek można wylewać tylko do gardła lub na nagie ciało, ale czego się nie robi, by zrobić komuś dzień
Do usług!
Sosna uwazaj ona dzis octem zalewa...........sprawdziłemCzy można samego siebie zamknąć w paczce i wysłać do Ciebie? Jeśli tak to poproszę o zalewanie ginem(jaki jest Twój ulubiony?).
Za darmo to i ocet słodki.Sosna uwazaj ona dzis octem zalewa...........sprawdziłem
Zeby za darmo........ale intencja może byc slodka to wtedy i kwasZa darmo to i ocet słodki.
W sumie masz rację, bo 100% tej siły wykorzystuję gdzie indziej i do czego innego...Masz niedostateczną siłę przekonywania
Tylko ta paczka to z jakąś kokardką, hmm? Inna sorry, ale nie przejdzieCzy można samego siebie zamknąć w paczce i wysłać do Ciebie? Jeśli tak to poproszę o zalewanie ginem(jaki jest Twój ulubiony?).
I Tobie coś powiedzieć...Sosna uwazaj ona dzis octem zalewa...........sprawdziłem
W sumie masz rację, bo 100% tej siły wykorzystuję gdzie indziej i do czego innego...
Tylko ta paczka to z jakąś kokardką, hmm? Inna sorry, ale nie przejdzie
A co do ginu to Hendrick's 🩵 (byle nie Midsummer Solstice)
I Tobie coś powiedzieć...
Dobrze będzie kokardka. Dobry gin.W sumie masz rację, bo 100% tej siły wykorzystuję gdzie indziej i do czego innego...
Tylko ta paczka to z jakąś kokardką, hmm? Inna sorry, ale nie przejdzie
A co do ginu to Hendrick's 🩵 (byle nie Midsummer Solstice)
I Tobie coś powiedzieć...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zalewanie fotek i nie tylko | Fetysze i perwersje | 15 | |
K | Zalewanie fotek filmów | Ogłoszenia | 0 | |
M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 | |
P | Zalewanie zdjęć razem z innym facetem | Fetysze i perwersje | 6 | |
Zalewanie | Fetysze i perwersje | 40 |