to dawaj, podaj mailaHej wszystkim .. z chęcią zaleje zdjęcie chętnej kobiety, możemy w tym czasie fajnie rozmawiać..
to dawaj, podaj mailaHej wszystkim .. z chęcią zaleje zdjęcie chętnej kobiety, możemy w tym czasie fajnie rozmawiać..
Dasz odpowiednio wyrośnięte drzewo z dziurą i dobrze Ci zaleją.ciekawa jestem czy do tego waszego "zalewania" fotek potrzebujecie koniecznie gołych, z rozłożonymi nogami bez majtek albo wypietą pupą
Nie ja preferuje zdj naturalne z FB lub insta tak w ubraniach lub jakoś delikatnie dekoltem czy wypięty tyłeczek. Jeśli fajnie się temat rozwinie to odważniej też miło widziećciekawa jestem czy do tego waszego "zalewania" fotek potrzebujecie koniecznie gołych, z rozłożonymi nogami bez majtek albo wypietą pupą
U ciebie to by było co zalewaćMiło spojrzeć na takie zdjęcie
bo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."Nie ja preferuje zdj naturalne z FB lub insta tak w ubraniach lub jakoś delikatnie dekoltem czy wypięty tyłeczek. Jeśli fajnie się temat rozwinie to odważniej też miło widzieć
Privbo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."
Wyślij gojoo@op.plChętnie wyślę zdjęcie do zalania
Privbo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."
chętnie przyjmę to zadanieChętnie wyślę zdjęcie do zalania
Z chęcią zaleje adamaxxx@o2.plChętnie wyślę zdjęcie do zalania
Mam to samo, mężczyźni są standardowo bardziej "hop do przodu"bo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."
bo mnie osobiście to ciekawi moze troche ekscytuje, intryguje i jesli juz to wolałabym takie cos na fotkach normalnych ... wstepnie jakas rozmowa, moze na czacie, poznanie sie troche a nie od razu "...dawaj fotki cyckow ..."
Nie wszyscy są hop do przodu. Niektórych intryguje kobieta jako całość. Lub jej nastawienie. Nastawienie „zaintrygowana” jest jak najbardziej pociągająceMam to samo, mężczyźni są standardowo bardziej "hop do przodu"
Najwyraźniej nigdy nie byłeś kobietą wchodzącą na forum erotyczne czy takie jakieś erodate To co opisujesz to idealny rozmówca na takim forum, a takich trochę ze świecą szukać, ale zdarzają sięNie wszyscy są hop do przodu. Niektórych intryguje kobieta jako całość. Lub jej nastawienie. Nastawienie „zaintrygowana” jest jak najbardziej pociągające
Przyznaję, nie byłem. Przyłapany!Najwyraźniej nigdy nie byłeś kobietą wchodzącą na forum erotyczne czy takie jakieś erodate To co opisujesz to idealny rozmówca na takim forum, a takich trochę ze świecą szukać, ale zdarzają się
Zdarzają się, gwarantuje. Tylko może są mniej ofensywni niż ta „reszta”Najwyraźniej nigdy nie byłeś kobietą wchodzącą na forum erotyczne czy takie jakieś erodate To co opisujesz to idealny rozmówca na takim forum, a takich trochę ze świecą szukać, ale zdarzają się
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Zalewanie fotek i nie tylko | Fetysze i perwersje | 15 | |
K | Zalewanie fotek filmów | Ogłoszenia | 0 | |
M | Zalewanie cipki. | Fetysze i perwersje | 8 | |
P | Zalewanie zdjęć razem z innym facetem | Fetysze i perwersje | 8 | |
Zalewanie | Fetysze i perwersje | 40 |