Tytułem wyzywająco krótkiej sukienki (pomijam tu synów, których na spotkaniu nie będzie).
Dzisiaj z gronem znajomych wybieramy się na kolację do pewnej restauracji sieciówki. Panie mają przyjść w króciutkich mini, szpilki, a panowie w białych koszulach. Będzie dużo tematów erotyki. Wymiana opinii o nowo nabytych zabawkach, opowiadań o urlopowych wyjazdach.
Potem wszyscy jedziemy w pewne miejsce.
Tytułem wyzywająco krótkiej sukienki (pomijam tu synów, których na spotkaniu nie będzie).
Dzisiaj z gronem znajomych wybieramy się na kolację do pewnej restauracji sieciówki. Panie mają przyjść w króciutkich mini, szpilki, a panowie w białych koszulach. Będzie dużo tematów erotyki. Wymiana opinii o nowo nabytych zabawkach, opowiadań o urlopowych wyjazdach.
Potem wszyscy jedziemy w pewne miejsce.
Mam taką kieckę, że nie wypada za bardzo się pochylać Dodam tylko, że każda po przyjściu z łazienki będzie miała w sobie zabawkę, a zdalny dostęp udostępni wybranemu panu przy stoliku. Nie swojemu mężowi czy partnerowi.
Mam taką kieckę, że nie wypada za bardzo się pochylać Dodam tylko, że każda po przyjściu z łazienki będzie miała w sobie zabawkę, a zdalny dostęp udostępni wybranemu panu przy stoliku. Nie swojemu mężowi czy partnerowi.
Z koleżankami gdy wybieramy się na babski wieczór przy drinkach ubieramy się bardzo seksownie, ale nie wulgarnie. Mini sukienka / spódniczka i szpilka musi być.
Z koleżankami gdy wybieramy się na babski wieczór przy drinkach ubieramy się bardzo seksownie, ale nie wulgarnie. Mini sukienka / spódniczka i szpilka musi być.
Takie rzeczy są najbardziej seksowne uwielbiam gdy mini sukienki są takie że nie widać pośladków ale na tyle krótkie że dosłowne brakuje milimetra żeby zerwać
Myślę, że wskazana by była w twoim przypadku wizyta u lekarza. Czemu nie traktujesz swojego syna jak swoje dziecko, gdybyś go kochała nie przeszłoby ci nawet przez myśl krzywdzenie go w ten sposób.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.