Ale on to lubi, nie zabieraj mu tego xd on tak lubi i niech się cieszy, każdy ma jakieś upodobaniaMyślę, że to już jakiś wyższy poziom przegrywu bez urazy, ale żeby pokłony robić przed samcami alfa z budzyganami 21 cm wzwyż? ja też czuję respekt do gości co wygrali na loterii genetycznej ale tylko dlatego, że wiem że mają większy potencjał i go maksymalnie wykorzystują looksmaxx statusmaxx moneymaxx i można na panienki jak się dobrze urodzisz. Nam śmieciom genetycznym zostają divy, ale kurwa chłopie szanuj się.
Ano w sumie masz rację jak chłopu to przyjemność sprawia to niech się spełniaAle on to lubi, nie zabieraj mu tego xd on tak lubi i niech się cieszy, każdy ma jakieś upodobania
Powiem tak, mam raczej kutasa dużego, byłem w układzie cuckold, gdzie facet miał małego i Pani to wyraźnie zaznaczała - co było kręcące, ale dziwnie bym się czuł gdyby tamten facet klękał z tegopowoduMam małego. Czuję respekt wobec innych mężczyzn i kolesi. Często fantazjuje że przyznaję się innemu ile mam cm, że on ma większego. Że uznaję go lepszym. Klekam przed nim, oddaje mu hołd. Wiem, dziwne, ale mega mnie to jara. Chciałbym wywyższać takiego faceta, okazywać mu szacunek itp.
Ale wiesz, to pewnie występuje w trójkątach biseksualnych, gdzie facet sam chce ta palę przyjąćPowiem tak, mam raczej kutasa dużego, byłem w układzie cuckold, gdzie facet miał małego i Pani to wyraźnie zaznaczała - co było kręcące, ale dziwnie bym się czuł gdyby tamten facet klękał z tegopowodu![]()
Udawaj, że masz dużego, one myślą, że jak jestes duży to właśnie tak masz.
Nie boisz się stanąć w prawdzie, @Mały pen , ale nie podejrzewam, że kobiety będą potrafiły to docenić. Może docenią to mężczyźni, którym będziesz oddawać cześć.Spoko. Ale wolę znać swoje miejsce w szeregu i pokornie okazywac szacunek innym facetom
Myślałem, że krakowska podsuszanaNajlepszym penisem dla kobiety jest kiełbasa morlin. Nie dość że dogodzi to jeszcze nasyci![]()
Mam dokładnie takie same fantazje+ do tego z żonaMam małego. Czuję respekt wobec innych mężczyzn i kolesi. Często fantazjuje że przyznaję się innemu ile mam cm, że on ma większego. Że uznaję go lepszym. Klekam przed nim, oddaje mu hołd. Wiem, dziwne, ale mega mnie to jara. Chciałbym wywyższać takiego faceta, okazywać mu szacunek itp.
Ciekawe toMam małego. Czuję respekt wobec innych mężczyzn i kolesi. Często fantazjuje że przyznaję się innemu ile mam cm, że on ma większego. Że uznaję go lepszym. Klekam przed nim, oddaje mu hołd. Wiem, dziwne, ale mega mnie to jara. Chciałbym wywyższać takiego faceta, okazywać mu szacunek itp.
Uważam, że powinniśmy gratyfikować prawo jazdy i mieszkanie, jak za starych dobrych czasów@adamoginski zobacz, są tutaj Twoi przyszli wyznawcy
Hm...wywyższaj w ciemno, po prostu jak nie masz obiektuPopisze ktoś?
Klekac nie trzeba, ale fajnie popatrzećCzyli jeśli mamy kutasy poniżej 20 cm, to mamy klękać przed dużymi?. Jest gdzieś spis tych samców z dużymi? Będę ich unikał. Nie chce klękać.
Jeśli nie wiesz gdzie jest spis to...Czyli jeśli mamy kutasy poniżej 20 cm, to mamy klękać przed dużymi?. Jest gdzieś spis tych samców z dużymi? Będę ich unikał. Nie chce klękać.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Znaczenie regionu Polski na urodę kobiet/mężczyzn. | Związki | 96 | |
| S | Zarobki mężczyzn | Sprawy kobiet | 45 | |
|
|
Upokarzanie mężczyzn z krótkimi penisami | Fetysze i perwersje | 2 | |
| J | Jakie dildo lub wibrator dla mężczyzn aby osiągnąć orgazm analny | Akcesoria erotyczne | 1 | |
| S | Dodatki dla mężczyzn | Seks | 3 |