Re: pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ręce i cycki opadają, jak czytam takie posty to wymiękkam....
ludzie powiedzcie mi - dlaczego w XXI w nadal mamy tak głupie młode spoleczeństwo, które na dodatek nie stosuje antykoncepcji ?
tyłaś ? chudłaś ? to trzeba było szukać przyczyny, zrobić badania poziomu hormonów i dobrze dobrac pigułki. NIKT nie jest w stanie mnie przekonać, że nie może stosować jakiejkolwiek antykoncepcji.
Mam 31 lat, poważnie choruję i ZAWSZE jestem w stanie się zabezpieczyć w zależności od stanu zdrowia. Jest cała gama pigułek, zastrzyków, plastrów... są jeszcze wkładki i prezerwatywy, od nich się nie tyje - ręczę :wink:
palusinka88 napisał:mam takie zasadnicze czesto powtarzajace sie na roznych postach ..czy jestem w ciazy??lub czy moge byc??otoz ja i moj facet kochalismy sie bez zabezpieczenia.to byl moj 9 dzien cyklu..on zrobil to we mnie!!!!!!czy jest takie prawdopodobienstwo?kiedy moge zrobic tescik??prosze o szybciutka odp!!nie wiem czemu ale dzis bardzo bola mnie piersi!czy to cos oznacza..........??[/b]
ręce i cycki opadają, jak czytam takie posty to wymiękkam....
ludzie powiedzcie mi - dlaczego w XXI w nadal mamy tak głupie młode spoleczeństwo, które na dodatek nie stosuje antykoncepcji ?
tyłaś ? chudłaś ? to trzeba było szukać przyczyny, zrobić badania poziomu hormonów i dobrze dobrac pigułki. NIKT nie jest w stanie mnie przekonać, że nie może stosować jakiejkolwiek antykoncepcji.
Mam 31 lat, poważnie choruję i ZAWSZE jestem w stanie się zabezpieczyć w zależności od stanu zdrowia. Jest cała gama pigułek, zastrzyków, plastrów... są jeszcze wkładki i prezerwatywy, od nich się nie tyje - ręczę :wink: