• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wytrysk w środku w 9 dniu cyklu

Status
Zamknięty.

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Śmierć ma to do siebie, że to leniwa bestja dlatego często tak jest, że długo nie przychodzi a jak już się zreflektuje to zbiera bogate żniwo. U mnie w rodzinie tak jest, kilkanaście, kilkadziesiąt lat spokoju i nagle ktoś umiera, a potem w krótkim okresie czasu umiera jeszcze parę osób i znowu jest przerwa. Powinnaś skontaktować się z jakimś dobrym psychologiem który pomógł by i tobie i twojemu mężowi. Kiedy nie ma się należytej pomocy człowiek zachowuje się irracjonalnie. Mam nadzieję, że szybko się z tym uporasz...

palusinka88

Nowicjusz
nie chce juz tragedii w tej rodzinie!!!nie chce tego juz przezywac...od niedzieli malo co spalam...takie krociutkie drzemki..moj przyszly maz jest jedynakiem...wszystko we mnie widzi..musialam mu pomoc..do tego stres..nie sadzialm ze to sie tak moze skonczyc..do tej pory jak robie siusiu to mnie boli...co chwilke biegam do ubikacji...jutro pogrzeb...nie wiem jak ja to przezyje...taki dzien kobiet....ehhhh...zycie...a co najlepsze..dziedek mojego przyszlego meza omalo co tez nie stracil zycia w poniedzialek:(jechal na rowerze i rower pekl na pol!!!!dzis mial operacje bo mial dwa krwiaki na mozgu...jej...az mi ciarki przechodza...ale na szczescie narazie wszystko jest na dobrej drodze...nie wiem tylko jak to bedzie z tym jutrzejszym dniem...

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Palusinka w swoim poście obnażyłaś największą wadę kobiet. Za bardzo przejmujecie się wszystkimi i wszystkim w okół. Nie martw się, on sobie poradzi, a jak nie, to sam przyjdzie do Ciebie albo do swojej matki. Teraz musisz się zająć sobą. Możesz dla niego zrobić wiele dobrego, ale on jest UPOŚLEDZONY w sferze emocjonalnej. On dojdzie do siebie szybciej niż ci się wydaje, że to możliwe, a kiedy już to zrobi przykro by było gdyby znalazł swoją przyszłą żonę w rozsypce. Więc WEŹ SIĘ ZA SIEBIE DO CHOLERY!!!!!!!
I IDZ DO PSYCHOLOGA NAWET JESLI MYSLISZ ZE SOBIE SAMA PORADZISZ. ZROZUMIANO!?!?!?!??! No to dobrze. Wszystkiego najleprzego palusinko88 dzisiaj i zawsze......

palusinka88

Nowicjusz
Witam:)
zapomnialam podziekowac wszystkim za wypowiedzenie sie na moim poscie:)musze stwierdzic ze byly to wyczerpujace odpowiedzi..od niektorych bolesne ale da sie to przezyc:)jakby nie bylo sama sie do tego sklonilam:)szkoda ze moja malutka fasolka nie bedzie mogla ujrzec swiatla dziennego:(staram sie nie zalamac:)jak nie dzis to za pol roku albo za rok:)w tym roku planowalismy ślub....

gonia

Erotoman
wiec przynajmniej najpierw wezmiecie slub zadomowicie sie we wspolnym mieszkaniu a pozniej przyjdzie dziecko takze nie lam sie moja siostra pochowała 2 miesiace temu córke ktora urodziła w 9 miesiacu to troszke gorszy bol ale niestety trzeba zyc dalej

palusinka88

Nowicjusz
masz racje:)teraz to wszstko bedzie zaplanowane:)najpierw slub:)mieszkanie mam u chlopaka bo on jest jedynakiem i mieszka w domu...teraz sam z mama...

przykro mi z powodu dzieciatka...nie wyobrazam sobie jaki to bol....moje dziecko to nawet nie btylo dziecko i da sie z tym pogodzic..ale dzieciatko ktore juz przyjdzie na swiat....moje kondolencje!!

palusinka88

Nowicjusz
chcialam tylko zaznaczyc ze przeciez to normalne ze nie wygladalo ani niczym nie przypominalo dziecka..to byl malenki zarodeczek...ale juz go nie ma... :cry: niestety........

gonia

Erotoman

aprilmoon

Biegły Uwodziciel
Paputek to było przecie czułe zdrobnienie. Jak ciebie nazywa ktoś słońcem to rozumiesz to jako obelge? Rozumiesz to jako: Jesteś gruba i brzydka? Bo słońce to przecież największe skupisko masy w układzie słonecznym, poza tym nie można na nie patrzeć nie uzbrojonym okiem bo ci wzrok popsuje.

gonia

Erotoman
paputek napisał:
fasola, urodzisz warzywo ?

jak mozna nazywac dziecko fasolą, ja pierd... obrzydzenie.
bez przesady jak bys sie troszke orientował to bys wiedział ze bardzo duzo ludzi mowi tak na swoja ciaze fasolka i nie jest to raczej nic obrazliwego tak jak zreszta napisała aprilmoon troszke zrozumienia człowieku

palusinka88

Nowicjusz
fasolka to jedno ze zdrobnien...ja slyszalam jeszcze wiele innych..slyszlalam nawet jak na kobiete ciezarna mowi sie autobos albo ciezarowka:)jak dla mnie to smieszne;:)

a slyszeliscie jak sie przepuszcza kobiete ciezarna??

"Panie z bzuchem w psodzie":)

mara

Seks Praktykant
I może jeszcze takiej kobiecie w ciąży marchew pod nogi rzucicie :) Nie ładnie, młode mamy powinny mieć wszystko zapewnione od państwa, ciekawe czemu młode mamy wyjeżdżają na wyspy pracować i wychowywać swoją pociechę. Fasolka - całkiem ładnie :)

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry