gonia napisał:
wiesz ja nikomu nic nie zabraniam ale jesli chodzi o aborcje to raczej ni ejest tylko przeze mnie zabronione
Goniu nie mowie z ety czy ja zabronilas ...
kazdy ma swoj poglad na ta sprawe 9ja tylko wyrazam moje zdanie)
no tak ale spojrzmy tak te osoby ktore własnie tak załatwiły aby bylo to zabronione maja to gleboko w Dupie za przeproszeniem...maja tyle pieniazkow ze i tak własnie takimi rozwiazaniami sie kieroja .... nie wierze ze bogaty tatus pozwoli aby corka (zniszczyla sobie zycie) bo tak własnie przewazznie mowia..dla takich osob liczy sie aby jak najwyzej dojsc karjiera itp nie ma czasu na dzieciaczki
Powina to byc wyłacznie sprawa danej osoby...
w krajach w ktorych jest to na dniu codzienym(czyt.legalne) odestek kobiet starajacych sie o owy zabieg jest coraz mniej...a i problemow jak mniemam....nie sa tak powszechne sytuacjie typu matka zabila matka to matka tamto.... ehhh
( nie odbierac ze rodzice sa tylko bee i fuu )
niestety polska to 3 swiat ale to tylko i wyłacznie moje zdanie
z innej strony patrzac ... nie am co tlumaczyc tego w sposob jest wiele rodzin ktore chcialy by adoptowac ok rozumiem...
ale kierujac sie takim przekonaniem dojdziemy do blednego kola.... niech bedzie w ciagu roku 3 tys..
osob chetnych do adoptowania dzieci ktorych urodzi sie 2-3 razy tyle(podane liczby sa tylko i wyłacznie przykladem)
...tak naprawde hmmm moze by po czesci zezwolenie an ow zabieg troszke zmienilo sytuacje
...nie kierujmy sie przekonaniem ze gdyby bylo legalne kazdy by po to siegal pamietajmy o kosztach...
Zapewne słyszeliscie o ost ambitnym pomysle wprowadzenia do konstytucji?? PRZECIEz TO GLUPOTA JAKICH MALO...
matka ma umrzeci zostawic np kilkorgo dzieci z mezem ktory co dzien zaglada do kielicha a i czesto i gesto bije... to jest dlamnie juz totalna paranoja :/
a to napisze duzymi literami....
ABY NIE PODNIOSŁY SIE KRZYKI NA FORUM ZE JESTEM BEE I FUU.. NIE JESTEM ZWOLENIKIEM JAK I PRZECIWNIKIEM MOIM ZDANIEM KAZDY POWINIEN MIEC PRAWO WYBORU.... czasem ow rozwoazanie naprawde bywa lepsze..
pozdrawiam
i przepraszam za byki