Już nie spędzasz większości czasu na portalu randkowym?O co chodzi z tym zalewaniem? Przecież to zajęcie dla simpów.... Panowie, dajcie spokój.
Już nie spędzasz większości czasu na portalu randkowym?O co chodzi z tym zalewaniem? Przecież to zajęcie dla simpów.... Panowie, dajcie spokój.
To podeslij mi swoje zdjecieJa bardzo lubię Cum tribute -
filmy jak mężczyzna masturbuje się do moich zdjęć i jak na nie tryska, oczywiście filmując
Mi też ,odeśle ci filmikTo podeslij mi swoje zdjecie
A spędzanie większości czasu na podrzędnym portalu randkowym przez kobietę, to zajęcie dla...?O co chodzi z tym zalewaniem? Przecież to zajęcie dla simpów.... Panowie, dajcie spokój.
Jeśli wyślą ci zdjęcia w tym celu, będzie ich to podniecało i sprawi im przyjemność, to nikomu to nie będzie przeszkadzać, no chyba że zazdrośnikom, którzy by chcieli żeby to były ich zdjęcia.Mam nadzieję, że panom nie będzie przeszkadzało, kiedy będę sikać na ich zdjęcia.
Podeślij gs998@wp.plKtoś na moja żonę??
Chętnie zalał bym twoje zdjęcieJa bardzo lubię Cum tribute -
filmy jak mężczyzna masturbuje się do moich zdjęć i jak na nie tryska, oczywiście filmując
Chętnie dostawie. gs998@wp.plKto odeśle jak przykłada albo zalane zdjęcie mojej ?
Ja chętnie zobaczę, jak sikasz na mojeMnie to zupełnie nie przeszdza.
Mam nadzieję, że panom nie będzie przeszkadzało, kiedy będę sikać na ich zdjęcia.
Nie jestem homoseksualistą ale jara mnie widok twardego kutasa.Jestem tutaj nowy, więc witam wszystkich serdecznie.
Chciałem podzielić się swoim fetyszem. Może znajdzie się ktoś o podobnych zainteresowaniach. Otóż bardzo podnieca mnie drukowanie zdjęć, a następnie masturbacja i wytrysk na te zdjęcia. Najlepiej jak na zdjęciu jest osoba, którą przynajmniej raz spotkałem na żywo albo dziewczyna która o taki cum tribute prosi. Ewentualnie fajnie bywa też, gdy chłopak / narzeczony / maż prosi o zalanie swojej partnerki, a później sam masturbuje się do zalanego zdjęcia. Załączam małą zajawkę, może jak będą chętni to powymieniamy tutaj lub na priv więcej zdjęć.
Najczęściej tryskam na zdjęcia szwagierki!Nie jestem homoseksualistą ale jara mnie widok twardego kutasa.
mam takie portale gdzie pokazuje swojego stojącego kutasa w tle z jakąś dziewczyną , tez lubie tak ...Nie jestem homoseksualistą ale jara mnie widok twardego kutasa.
O tak mmm
Mmm… z dzika ochota skończyłbym na TobieO tak mmm
Z chęcią to zrobięJa bardzo lubię Cum tribute -
Niezły kutasJestem tutaj nowy, więc witam wszystkich serdecznie.
Chciałem podzielić się swoim fetyszem. Może znajdzie się ktoś o podobnych zainteresowaniach. Otóż bardzo podnieca mnie drukowanie zdjęć, a następnie masturbacja i wytrysk na te zdjęcia. Najlepiej jak na zdjęciu jest osoba, którą przynajmniej raz spotkałem na żywo albo dziewczyna która o taki cum tribute prosi. Ewentualnie fajnie bywa też, gdy chłopak / narzeczony / maż prosi o zalanie swojej partnerki, a później sam masturbuje się do zalanego zdjęcia. Załączam małą zajawkę, może jak będą chętni to powymieniamy tutaj lub na priv więcej zdjęć.
Fajny pomysł, zachęcam do używania bo na razie pustka tamMam pomysł.
Założyłem galerię, dzięki temu każdy może wrzucić zdjęcie swojej żony (albo siebie), bez podawania loginu z seksforum.
Dzięki temu nie da się powiązać zdjęcia z loginem, może niektórzy się wstydzą?
Strona:
Login:Upload Image — Free Image Hosting
Free image hosting and sharing service, upload pictures, photo host. Offers integration solutions for uploading images to forums.seksforum.imgbb.com
seksforum@wp.pl
Hasło:
Seksforum12!!
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Wytrysk - gify i zdjęcia | Seks fotki i filmy | 68 | ||
A | Przedwczesny wytrysk jak leczyć | Porady seksualne | 0 | |
R | Bardzo szybki wytrysk | Masturbacja | 0 | |
P | Wytrysk dla Pani | Masturbacja | 1 | |
M | Wytrysk kobiecy | Porady seksualne | 48 |