• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wymieniasz się fotkami, czy na pewno kochasz?

Mężczyzna

Roger430

Nowicjusz
Ah bo to ze mną jest tu problem, bo rozmawiam o tym zjawisku, które na dodatek, jak zaznaczyła @Krystyna.X, jest tu zakazane. Ciekawe dlaczego? Pewnie to też ja siedziałam nad regulaminem.

To już wiemy kto nie ma problemu aby szastać czyjąś prywatnością, to właśnie chciałam ustalić 😎
Ja się pytam co trzeba mieć w głowie żeby wysyłać komuś, albo zamieszczać na stronach zdjęcia bez zgody tej osoby? Podejrzewam że organ zwany mózgiem już dawno tam wyparował i została pusta przestrzeń.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Udostępnianie komukolwiek wizerunku drugiej osoby, zwłaszcza nagich zdjęć, bez zgody tej osoby, jest podłością, a nie tylko zwykłym brakiem szacunku.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Ponieważ nie da się tego sprawdzić, czy była zgoda, to moim zdaniem trzeba z góry zakładać, że jest to bez zgody i każdy normalny facet będzie omijał tego typu "propozycje".
Zresztą,co to znaczy,że "wyraziła zgodę"? Mogła zgodzić się dla Świętego Spokoju,nie brak kobiet stłamszonych w swoich małżeństwach ;)