• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wpadki podczas seksu (nie chodzi o ciążę) ;)

Kobieta

AGASE

Seks Praktykant
Założyłem ten temat ze względu na moje ostatnie "przygody" podczas seksu.

Nie chodzi mi tutaj o wpadki z zapłodnieniem, tylko o tym, czy ktoś was np. nakrył przy kochaniu się.

W piątek byłem u dziewczyny i podczas seksu w Jej pokoju zapukała do nas Jej mama. Ona nie wiedzieć czemu zamiast krzyknąć "chwilę" krzyknęła "nooooo" i mama nacisła na klamkę... :shock: Na szczęście poczuła opór, bowiem pod drzwiami podstawiliśmy fotel (nie zawsze tak robimy!) i odpuściła. Istnieje jednak prawdopodobieństwo, że przez szparkę w drzwiach "coś" widziała... Wstyd mi było się później pokazać, ale co zrobić :)

Dzisiaj z kolei kochaliśmy się w moim pokoju, rodzice wyszli, zamknąłem od mieszkania drzwi na klucz, następnie do swojego pokoju i załączyłem głośną nastrojową muzykę. Po dwóch godzinach rodzice wrócili i nie mieli jednego z kluczy, na który normalnie zamykamy, tylko wtedy gdy na dłużej gdzieś wyjeżdżamy - nie wiedzieć czemu teraz zamknąłem też na niego do pewności. Dzwonili ponoć 5 minut i dopiero wtedy to usłyszeliśmy. Po uśmiechu ojca wiedziałem, że się domyślili dlaczego się zabarykadowaliśmy. Zapomniałem się jednak odbarykadować... :)

Czy kogoś z was też spotkała podobna sytuacja? A może nawet kogoś nakryli np. nago? :)
Mianowicie wisienki gejszy mielismy ubaw po pachy jak wspominamy w gronie łzy same lecą .

Mężczyzna

dario_a_z

Instruktor seksu
Przypomniała mi się nie do końca wpadka w czasie seksu, ale powiedzmy, że związana z robieniem sobie dobrze...
Ci co coś tam o mnie wiedzą to kojarzą, że czasem jakieś masażery prostaty wchodzą do gry. W tajemnicy przed partnerką miałem wówczas schowany masażer i butelkę z żelem nawilżającym. I któregoś razu przed zabawą odkręciłem butelkę a ta wypadła mi z rąk. Na końcu szyjki miała mały otwór, co tylko spotęgowało moc strzału żelu. Butelka rąbnęła w ziemię, przez otwór trysnęła struga żelu. Ściana, kanapa, stół, podłoga, szafka. Na szczęście w salonie nie mamy dywanów. Wszystko w kroplach żelu. I tu cały pech, bo to nie do końca był żel, tylko olejek do ciała i to zapachowy...
To była szalona akcja, zmywanie wszystkiego. Całość zajęła... 3 godziny. Sofa wyprana i wysuszona suszarką. Podłoga wyszorowana. Szafki wyszorowane, świecenie latarką "pod światło", żeby się upewnić czy nie zostały krople. Szaleństwo. Ściana w teorii zmywalna ale ślady i tak zostały... Pojechałem do knajpy i wziąłem pierwsze lepsze danie na wynos, żeby mieć pojemniki. Partnerce po jej powrocie z pracy wmówiłem, że wziąłem devolai'a z masłem i to ono tak wytrysnęło na ścianę. Przez cały następny dzień modliłem się czy nie przegapiłem choćby kropli tego olejku.

Kobieta

Ela42

Cichy Podglądacz
Kiedyś z mężem późnym wieczorem pojechaliśmy na przejażdżkę, wyjechaliśmy kawałek za miasto i stanęliśmy na jednym z dzikich parkingów przy lasku, zaczęliśmy się kochać, w pewnym momencie kiedy byliśmy w pełni uniesień usłyszeliśmy pukanie w szybę, a zaraz potem skierowane zostało na nas światło latarki, był to pan policjant, a kawałek dalej stała policjantka, mieliśmy pecha bo stanęliśmy w miejscu gdzie lokalni cyganie lubią robić jakieś szemrane interesy, dlatego nasze auto przykuło ich uwagę jak przejeżdżali na patrolu

Mężczyzna

Daro Dario

Podrywacz
jesli to nazwac wpadka poprostu przylapani wpadka moge nazwac ze sie sposcilem przy piezczotach dobrze ze partnerka nie zorientowala sie a i mnie stal na wysokosci zadania