• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wpadki na weselach

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
ani tym bardziej nie łaził po sali z cyckami i dupą na wierzchu.
Też pytanie co autorka miała na myśli? Moim zdaniem jest starej daty albo wie że jej pociąg odjeżdża ;)
I nikt na to nie zareagował odpowiednio, tylko jakieś kurtuazyjne szepty do męża?!
To że ludzie lubią święty spokój to nic dziwnego. U Mnie,na osiedlu,w supermarkecie dziewczyna wódkę wyniosła i nikt z klientów nie zareagował,mimo że potem między Sobą komentowali...

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Też pytanie co autorka miała na myśli? Moim zdaniem jest starej daty albo wie że jej pociąg odjeżdża ;)

To że ludzie lubią święty spokój to nic dziwnego. U Mnie,na osiedlu,w supermarkecie dziewczyna wódkę wyniosła i nikt z klientów nie zareagował,mimo że potem między Sobą komentowali...
Wódka weselna, żeby było w temacie?
Bo inaczej znowu temat popłynie jak Amazonka w ujściu

Mężczyzna

radas96

Podrywacz
Mońki - okolice, podlaskie, studenckie towarzystwo, wesele chyba na 200 osób

Nad ranem pijany chłopak chciał się pochwalić, że ma filmik, jak mu panna młoda robiła kiedyś laskę. Na szczęście słuchali tego przytomni kolesie i wynieśli go na rozmowę wychowawczą. Dostał mocno po gębie, potem podłączyli go do butelki z wódką. Jak był już nieprzytomny zrobili kilka fotek (nie piszę nawet jak nieprzyzwoitych). Odwieźli go na przystanek pksu zostawili w samych gaciach. Telefon, portfel, buty ubranie, poszło wszystko do jakiegoś stawu. Wszystko tak dyskretnie, że dowiedziałam się o tym kilka dni później.
a ta historia jest prawdziwa ??

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Jednym słowem sodoma i gomorra na tych weselach - jak nie latanie z cyckami na wierzchu to agresja rodem z gangsterki 😝
Wychodzi na to, że bywałem nie na tych weselach co powinienem. Tu jakieś seksy pokątne, tam całowanie szwagierki wypełnionej spermą, tu gołe cycki, zdrady, grupówki - a u mnie co najwyżej jakiś pijany wujek wywalił się jak wychodził z kibla... 🤣🤣🤣

Mężczyzna

MadZed79

Cichy Podglądacz
Omijam wesela, jak tylko mogę. Gust muzyczny podpowiada mi, że takiej żenady, jaka tam się akustycznie dzieje, to daleko szukać. A jeśli chodzi o zachowania... jeszcze gorzej. Niby norma, że wesele, czyli świętujemy to, że dwoje oficjalnie może się grzmocić i rodzicom już nic do tego, ale parszywe przyśpiewki i humor wokół ruchania i chlania po prostu mnie odrażają.
Ale na jednej takiej nierodzinnej imprezie byłem (dziewczyny koleżanka brała ślub), to dziewczyna wypiła trochę za dużo. Potem żeby ochłonąć poszliśmy na poddasze, gdzie był nasz pokój. Ją wzięło na sex, ale oczywiście nie narzekałem. Tyle, że jak dochodziłem to koniecznie chciałąa, bym skończył jej w ustach. Skończyłem "według życzenia", ona połyk, położyła się, a za minutę biegiem do łazienki i głowa w sedesie. Mix alko i spermy to nie był chyba najlepszy pomysł :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Ale na jednej takiej nierodzinnej imprezie byłem (dziewczyny koleżanka brała ślub), to dziewczyna wypiła trochę za dużo. Potem żeby ochłonąć poszliśmy na poddasze, gdzie był nasz pokój. Ją wzięło na sex, ale oczywiście nie narzekałem. Tyle, że jak dochodziłem to koniecznie chciałąa, bym skończył jej w ustach. Skończyłem "według życzenia", ona połyk, położyła się, a za minutę biegiem do łazienki i głowa w sedesie. Mix alko i spermy to nie był chyba najlepszy pomysł :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Ciesz się, że małego ci nie obrzygała, bo mógłbyś dostać traumy.