• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wpadki na weselach

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
ani tym bardziej nie łaził po sali z cyckami i dupą na wierzchu.
Też pytanie co autorka miała na myśli? Moim zdaniem jest starej daty albo wie że jej pociąg odjeżdża ;)
I nikt na to nie zareagował odpowiednio, tylko jakieś kurtuazyjne szepty do męża?!
To że ludzie lubią święty spokój to nic dziwnego. U Mnie,na osiedlu,w supermarkecie dziewczyna wódkę wyniosła i nikt z klientów nie zareagował,mimo że potem między Sobą komentowali...

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Też pytanie co autorka miała na myśli? Moim zdaniem jest starej daty albo wie że jej pociąg odjeżdża ;)

To że ludzie lubią święty spokój to nic dziwnego. U Mnie,na osiedlu,w supermarkecie dziewczyna wódkę wyniosła i nikt z klientów nie zareagował,mimo że potem między Sobą komentowali...
Wódka weselna, żeby było w temacie?
Bo inaczej znowu temat popłynie jak Amazonka w ujściu

Mężczyzna

radas96

Podrywacz
Mońki - okolice, podlaskie, studenckie towarzystwo, wesele chyba na 200 osób

Nad ranem pijany chłopak chciał się pochwalić, że ma filmik, jak mu panna młoda robiła kiedyś laskę. Na szczęście słuchali tego przytomni kolesie i wynieśli go na rozmowę wychowawczą. Dostał mocno po gębie, potem podłączyli go do butelki z wódką. Jak był już nieprzytomny zrobili kilka fotek (nie piszę nawet jak nieprzyzwoitych). Odwieźli go na przystanek pksu zostawili w samych gaciach. Telefon, portfel, buty ubranie, poszło wszystko do jakiegoś stawu. Wszystko tak dyskretnie, że dowiedziałam się o tym kilka dni później.
a ta historia jest prawdziwa ??

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Jednym słowem sodoma i gomorra na tych weselach - jak nie latanie z cyckami na wierzchu to agresja rodem z gangsterki 😝
Wychodzi na to, że bywałem nie na tych weselach co powinienem. Tu jakieś seksy pokątne, tam całowanie szwagierki wypełnionej spermą, tu gołe cycki, zdrady, grupówki - a u mnie co najwyżej jakiś pijany wujek wywalił się jak wychodził z kibla... 🤣🤣🤣