• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wpadki na weselach

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Będąc na weselach to zobaczyłem dwie wpadki. Pierwsza wpadka: gość weselny wypił za dużo i zwymiotował na dekolt swojej żony,druga wpadka : ojciec panny młodej zakończył wesele o 20 tak się napił,że wymiotował do jeziora.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Na weselu mojego brata, świadkowa dostała wscieku macicy i biegała za facetami i tylko ich żony znowu biegały za swoimi meżami i tylko było walenie po ryju z plaskacza od żon.

Mężczyzna

Martini92

Podrywacz
Raz widziałem jak pan młody całował się ze swiadkowa
A i nie zdarzenie ale sytuacja trochę śmieszna. Mojej byłem ojciec miał zespół muzyczny i grali po weselach. Kiedyś przyjechała do niego para żeby ich zamówić. Po jakimś czasie przyjechał sam pan młody odwołać że wesela jednak nie będzie. Jakoś po 2 tygodniach przyjechał znów i zapytał się czy jednak mają ten termin wolny ponieważ wesele będzie ale z inną😁

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A i nie zdarzenie ale sytuacja trochę śmieszna. Mojej byłem ojciec miał zespół muzyczny i grali po weselach. Kiedyś przyjechała do niego para żeby ich zamówić. Po jakimś czasie przyjechał sam pan młody odwołać że wesela jednak nie będzie. Jakoś po 2 tygodniach przyjechał znów i zapytał się czy jednak mają ten termin wolny ponieważ wesele będzie ale z inną😁
Szkoda było stracić termin