Ktoś doświadczył osobiście? Może historie usłyszane? Wszystko co związane z weselami połączone z podtekstem erotycznym.
Moja zona nie wytrzymała i powiedziała, że zaraz kończy to wyjdziemy.
No niech ci bedzie, ze tylko szyła i szyła i nic wiecej w tych majtkach nie szukała...A wierzcie, kobita tylko gacie szyła, do niczego nie doszło... heheh
To se facet pomacał pod pretekstem ratowania cnoty cycka-uciekinieraFacet zrobił ogromne oczy przestał tańczyć i chyba chcąc ratować sytuację chwycił ją i próbował włożyć pod spód.
Owszem sytuacja go przerosła i nie był na to zupełnie przygotowany. Filmu z wesela nie widziałam więc nie wiemTo se facet pomacał pod pretekstem ratowania cnoty cycka-uciekiniera
No wspołczuje sytuacji.. choc kamerzysta pewnie sie zagotował jak montował weselny filmik![]()
wiesz, pogłaskała, pokiziała, ale ja najebany, ona też nie trzeźwa więc nic nie montowaliśmy, doszliśmy do wniosku, że rano nadrobimy...Niezła przygoda, brzmi jak jakis dowcip sytuacyjny
I tak sie zostaje gwiazdami wesela o ktorych bedzie sie opowiadało na kolejnych imprezach
No niech ci bedzie, ze tylko szyła i szyła i nic wiecej w tych majtkach nie szukała...![]()
Ja tylko pociągnąłna innym weselu tańczymy z żoną na ocepinach i było takie zadanie, że partner zdejmował partnerce jakąś część ubrania i każda część garderoby była inaczej punktowana. żona miała długą suknię do kostek więc podszedłem do niej, ściągnąłem jej stringi i schowałem do kieszeni marynarki. Muzyka ucichła i zaczęło się liczenia pkt. wszyscy panowie zaczęli wyciągać buty, rajstopy. Ja na końcu wyciągnąłem z marynarki czarne stringi a wodzirej mówi, że on to nie jest przekonany czy ja napewno zdobyłem ten fant w zabawie czy nie przy
wiesz, pogłaskała, pokiziała, ale ja najebany, ona też nie trzeźwa więc nic nie montowaliśmy, doszliśmy do wniosku, że rano nadrobimy...
DobreJa tylko pociągnął![]()
Teraz w dobie pandemi, takie historie są tylko wspomnieniemJa miałem jedną kiedyś dawno. Na weselu w tańcu pękły mi gacie, żona załatwiła nitkę i poszliśmy do kabiny do kibla szyć. Nagle ktoś zaczyna pukać w kabinę to ja mówię, że zaraz. Żona szyje dalej. Znowu ktoś łomocze i mówi, że musi. Moja zona nie wytrzymała i powiedziała, że zaraz kończy to wyjdziemy. Kurwa siedzieliśmy w tej kabinie jeszcze kilka minut, ale już nikt jakoś dziwnie nie pukał. Tylko jak wychodziliśmy z kabiny to stało kilku weselników zaciekawionych. Potem jakoś się na nas dziwnie niektórzy patrzyli. Kilka razy dostałem gratulacje za odwagę... A wierzcie, kobita tylko gacie szyła, do niczego nie doszło... heheh![]()
Na sali dużo rozmawiali ten który mnie dotykał cały czas gestykulował i pokazywał palcem w moim kierunku więc generalnie domyślam się że znacznie tą historie ubarwił. Następnie w moich okolicach pojawił się nowy adorator , gapił się na mnie jednak gdy ja patrzyłam na niego to unikał konfrontacji wzrokowej . Widać że jest nieśmiały, trochę informacji zasięgnęłam o nim na szybko, w normalnych warunkach nigdy by nie zdobył się na odwagę aby porozmawiać. Patrzył tak na mnie cały czas. Później przywykłam do tego i nie zwracałam na niego uwagi. Niespodziewanie poprosił mnie do tańca brzmiało to coś w stylu " no chodź" ten taniec w jego wykonaniu to były takie rytmiczne powtarzalne podskoki chyba nawet nie byłam mu na tym parkiecie potrzebna.Opowiadaj dalej![]()
Pewne osoby reagują w naprawdę dziwny sposób na takie sytuacjeCiekawa historiawidać ze facet był bardzo mało śmiały i musiał mieć sporo problemów ze nie próbował cię jakoś podejść
![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Wpadki z fotkami dziewczyny | Fantazje erotyczne | 19 | |
A | Wpadki z piersiami | Seks | 1 | |
E | Wpadki podczas seksu (nie chodzi o ciążę) ;) | Seks | 59 |