• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasze żony lub samotne dojrzałe kobiety

Mężczyzna

Mlody25L

Cichy Podglądacz
Cześć. Mam 25 lat i strasznie podniecają mnie kobiety dojrzałe 35+. Jestem chętny wejść w każdy układ czy to samotna kobieta czy twoja żona i chcesz widzieć jak rucha ją młody lub zrobić ja w trójkącie. Czekam na jakieś odpowiedzi

Mężczyzna

Tomek7272

Cichy Podglądacz
Cześć. Mam 25 lat i strasznie podniecają mnie kobiety dojrzałe 35+. Jestem chętny wejść w każdy układ czy to samotna kobieta czy twoja żona i chcesz widzieć jak rucha ją młody lub zrobić ja w trójkącie. Czekam na jakieś odpowiedzi
Mam dojrzałą puszystą podobno ładną żonkę, podniecają ją młodsi, ale dla niej to 30-45 lat, ona lat 51.

Mężczyzna

Erotoman
Cześć miło mi cię poznać 😏😏mam 34 lata i tak samo jak ty lubię starsze kobiety ☺️☺️