Czy pokazują się komuś? Lub inne rzeczy robią?
Cholera, kto się ze mną ożeni?Nareszcie będę mogła pokazywać się nago, podniecać obcych facetów i wysyłać im swoje zdjęcia!To dopiero będzie zabawa! Cóż to za wspaniała instytucja to małżeństwo!Tyle możliwości!Mężatki lubią chyba się pokazywać innym nago i podniecać obcych facetów wysyłając im fotki . A później nie wiadomo czy tylko na wysyłaniu fotek się kończy , czy dopiero zabawa się zaczyna.
Przedpotopowa jesteśCholera, kto się ze mną ożeni?Nareszcie będę mogła pokazywać się nago, podniecać obcych facetów i wysyłać im swoje zdjęcia!To dopiero będzie zabawa! Cóż to za wspaniała instytucja to małżeństwo!Tyle możliwości!
Myślałam, że jestem jakaś nienormalna skoro nie rozbieram się przed obcymi mężczyznami a ja po po prostu męża nie mam!To Ci pech!![]()
Mówisz, że taki ze mnie Tyranosaurus Fragolinus?Przedpotopowa jesteś![]()
NormalisMówisz, że taki ze mnie Tyranosaurus Fragolinus?![]()
a gdzie można składać podania na zostanie kandydatem na męża ??Cholera, kto się ze mną ożeni?Nareszcie będę mogła pokazywać się nago, podniecać obcych facetów i wysyłać im swoje zdjęcia!To dopiero będzie zabawa! Cóż to za wspaniała instytucja to małżeństwo!Tyle możliwości!
Myślałam, że jestem jakaś nienormalna skoro nie rozbieram się przed obcymi mężczyznami a ja po po prostu męża nie mam!To Ci pech!![]()
O czymkolwiek pomyślałaś, jesteś od tego jeszcze bardziej praprapraMówisz, że taki ze mnie Tyranosaurus Fragolinus?![]()
Kurczę....nie pomyślałam o tym.To może ja dlatego nie mam męża?O czymkolwiek pomyślałaś, jesteś od tego jeszcze bardziej praprapra![]()
Kogo Ty chcesz oszukaćKurczę....nie pomyślałam o tym.To może ja dlatego nie mam męża?
Ale w sumie naprawdę świetnie się trzymam jak na swoje lata,prawie tak jak Edzia, która jest na tym świecie 4000 lat licząc czasem linearnym.![]()
Z drugiej strony (wzbijam się na wyżyny obiektywizmuKurczę....nie pomyślałam o tym.To może ja dlatego nie mam męża?
Ale w sumie naprawdę świetnie się trzymam jak na swoje lata,prawie tak jak Edzia, która jest na tym świecie 4000 lat licząc czasem linearnym.![]()
Moja wysyła tylko w ciuchach,bardzo podnieca ją to że faceci proszą o więcej.Czy pokazują się komuś? Lub inne rzeczy robią?
Kurde,jak taki problem to możesz wysyłać bez mężaCholera, kto się ze mną ożeni?Nareszcie będę mogła pokazywać się nago, podniecać obcych facetów i wysyłać im swoje zdjęcia!To dopiero będzie zabawa! Cóż to za wspaniała instytucja to małżeństwo!Tyle możliwości!
a może @Fragolina di Bosco chciała by się wtedy poczuć jak by robiła coś złegoKurde,jak taki problem to możesz wysyłać bez mężachociaz temu po drugiej stronie zrobisz przyjemność
![]()
Jakby to na mnie trafiło to mógłbym ja opierdzielic że np za mało widać albo cośa może @Fragolina di Bosco chciała by się wtedy poczuć jak by robiła coś złego
Moja niestety nie lubi, na szczęście pozwala robic zdjęcia i pokazywać zaprzyjaźnionym kolegom.Mężatki lubią chyba się pokazywać innym nago i podniecać obcych facetów wysyłając im fotki . A później nie wiadomo czy tylko na wysyłaniu fotek się kończy , czy dopiero zabawa się zaczyna.
Patrząc na Twój awatar.... jest co pokazywaćCzy pokazują się komuś? Lub inne rzeczy robią?