Niedawno zostałem sam na budowie na jakieś 25 min,a że to był dom piętrowy świeżo postawiony w stanie surowym to stanąłem nad schodami na piętro, włączyłem fotki koleżanek z poprzednich prac i oczywiście rówieśniczek jak i młodszych lasek tez. Przy okazji niektóre mają fajne mamy no i tak stałem waląc fiuta jednocześnie patrząc na zdjęcia i schody ale jak doszło do wytrysku i oczywiście nikt mi nie przerwał wchodząc do góry to mega się wyluzowałem. Naturalnie trysnąłem na beton i tak zostawiłem,mozliwe ze ktoś to widział później. A tak to jak jestem w pracy gdzies u klienta w zamieszkałym budynku to staram się pozyskać drogą kradzieży majtki lub nie za twardy biustonosz córki, żony lub teściowej jeśli młoda i fajna
albo pod pretekstem sikania ide sobie strzepac ową zdobyczą i oddaje na swoje miejsce (naturalnie ospermioną CZYSTĄ bielizne by właścicielka nieświadomie miała moją sperme na sobie
bo brudnej nie ma sensu zostawiać jak i tak wypiorą i nici z tego dlatego znoszoną bieliznę chowam do swoich majtek kładąc ją między kutasem a jajami jako poduszkę
mega mnie kręci taka akcja.
https://www.imagebam.com/view/MEUOHEJ
Te akurat zawinąłem dziewczynie kolegi
łącznie zawinąłem jej 6 par stringów+ jeden stanik więc na bank wiedziała że jej ktoś kradnie ale nic nie mówiła tylko patrzyła zalotnie na mnie. I jeszcze 5 innym koleżanką ukradłem. Raz ukradłem stanik mamy kolegi. Wyniosłem go w swoich majtkach, mega mi stał wtedy