Ja bym się bał wypadku, bo podczas orgazmu na chwilę tracę kontakt z rzeczywistościąMi sie zdarza w trakcie jazdy samochodemczęsto nie umrywam
Proponuję masturbacje podczas skoku na bungie ,bardziej ekstremalne a jednocześnie nie będziesz ryzykował czyjegoś kalectwa lub śmierciMi sie zdarza w trakcie jazdy samochodemczęsto nie umrywam
Sąsiedzi muszą mieć dobre widokiBalkon
A czasami udostępniasz komuś aplikacje żeby było ciekawiej?Mam dni kiedy od rana jestem podniecona,no i muszę to jakoś rozładować.Mam jajko sterowane aplikacją,wkładam je sobie i sprawa załatwiona,jest bardzo dyskretne,często używam w pracy,siedząc za biurkiem. Jest tylko jeden problem,podczas wibracji , wydziela się sporo śluzu.
Jednak mam zawsze parę majteczek na zmianę...
Jak do tej pory , nie odważyłam sięA czasami udostępniasz komuś aplikacje żeby było ciekawiej?
Myślę że to dopiero dałoby Ci mega kopa. Nie wiem czy jedne majtki na zmianę by wystarczyły i to po dwóch stronach pilotaJak do tej por
Jak do tej pory , nie odważyłam się
Jak coś to chętnie też pomogę w zrealizowaniu tego pomysłuJak do tej por
Jak do tej pory , nie odważyłam się
Mam dni kiedy od rana jestem podniecona,no i muszę to jakoś rozładować.Mam jajko sterowane aplikacją,wkładam je sobie i sprawa załatwiona,jest bardzo dyskretne,często używam w pracy,siedząc za biurkiem. Jest tylko jeden problem,podczas wibracji , wydziela się sporo śluzu.
Jednak mam zawsze parę majteczek na zmianę...
Na ławce w parku..Bardzo podniecające jest to co mówisz
A zdarzyło ci się to w miejscach publicznych , jak na przykład na zakupach ?
Gdzie takie studia są?najbardziej nietypowo ot na studiach, w gronie kilku osób każdy siadał na środku pokoju na krześle i doprowadzał do końca a reszta patrzyła
Ja czasami nawet nie zatrzymywałem się, robiłem w czasie jazdy, było fajnieW domu jak bylo ciemno ale mialam zapalone swiatlo i bez odsloniete okna - a mieszkam na osiedlu
W pracy w toalecie
Na plazy jak bylam sama opalalam sie na wydmach
Kiedys jechałam w trasie i naszła mnie taka ochota ze musiałam zatrzymać sie na parkingu i zrobić sobie dobrze
chyba to wszystko