A skąd u ciebie ten pomysłw sumie racja![]()
OstroW zamkniętym pokoju jestem związana na łózku, naga, z rozszerzonymi nogami, na kolanach wypięta z napisem "dzura do jebania". W pokoju jest 15 facetów od młodych po starsze osoby. Są bardzo nakręceni i cały czas potwarzają, że nie wyjde z pokoju żywa. Ale podnieca ich mój strach. Obacowywują mnie i molestują. Ale nie mogą zrobić nic więcej. Tylko dotykać. I jeśl już zaczynają sobie trzepać to musi robić to kto inny. A moizm zadaniem jest ylko doprowadzić oich do orgazmu. Więc opowiadam jak lubię dawać. Jak czasem po bramach potracię na klęcząco pociągnąć jakiemuś harcerzykowi. I oni tego słuchają i jeden po drugim robią sobie dobrze. Wymyślam że ma 5 córek od 16 do 30 lat. I wszytkie nauczone są jak trzeba dawać dupy, że najlepszy seks jest grupowy i uprawiamy go w domu. A ten który spuści się ostatni będzie miał w nagrodę możliwość żebym mu wszystkie córki obciągały jedna po drugiej. Faceci się wykruszają więc jeszcze bardziej dodaję pieprzu do opowieści i opowiadam jak od najmłodzszej do najstarszej dziewczyny mają obowiązek na kazdy weekend przyprowadzić do domu nowego chłopaka, którego najpierw ja testuję. A na jego oczach mój partner obmacując dziewczyny robi sobie dobrze. W końcu ostatni tryska a ja jestem wypuszczona...
To brzmi jak coś co nigdy nie miało miejsca...ale jeśli mówisz prawdę i zrobiłaś tak szaloną akcję.... Podziwiam, za odwagę i przebojowośćW zamkniętym pokoju jestem związana na łózku, naga, z rozszerzonymi nogami, na kolanach wypięta z napisem "dzura do jebania". W pokoju jest 15 facetów od młodych po starsze osoby. Są bardzo nakręceni i cały czas potwarzają, że nie wyjde z pokoju żywa. Ale podnieca ich mój strach. Obacowywują mnie i molestują. Ale nie mogą zrobić nic więcej. Tylko dotykać. I jeśl już zaczynają sobie trzepać to musi robić to kto inny. A moizm zadaniem jest ylko doprowadzić oich do orgazmu. Więc opowiadam jak lubię dawać. Jak czasem po bramach potracię na klęcząco pociągnąć jakiemuś harcerzykowi. I oni tego słuchają i jeden po drugim robią sobie dobrze. Wymyślam że ma 5 córek od 16 do 30 lat. I wszytkie nauczone są jak trzeba dawać dupy, że najlepszy seks jest grupowy i uprawiamy go w domu. A ten który spuści się ostatni będzie miał w nagrodę możliwość żebym mu wszystkie córki obciągały jedna po drugiej. Faceci się wykruszają więc jeszcze bardziej dodaję pieprzu do opowieści i opowiadam jak od najmłodzszej do najstarszej dziewczyny mają obowiązek na kazdy weekend przyprowadzić do domu nowego chłopaka, którego najpierw ja testuję. A na jego oczach mój partner obmacując dziewczyny robi sobie dobrze. W końcu ostatni tryska a ja jestem wypuszczona...
no nie zrobił, pozostaje w miejscu ekstremalnych fantazji tak jak brzmi tytuł wątkuTo brzmi jak coś co nigdy nie miało miejsca...ale jeśli mówisz prawdę i zrobiłaś tak szaloną akcję.... Podziwiam, za odwagę i przebojowośća i następnym razem daj znać gdzie i o której
![]()
Mój błąd, wybacz... Dodam że też mam tego typu fantazje częstono nie zrobił, pozostaje w miejscu ekstremalnych fantazji tak jak brzmi tytuł wątku![]()
mam tak samo jak Ty...Taką moją bardziej ekstremalną fantazją jest chyba sloppy seconds, czyli wejść w kobietę w której ktoś inny przed chwilą skończył... może nawet paru innych
Nie wiem jak skończyłem z takim upodobaniem, chyba dlatego bo zawsze podniecał mnie widok spermy wyciekającej z cipki.
napisał ten, co się za babę przebiera.....chyba nie po kolei w glowie![]()
A czy z założenia na tej domówce są sami heterycy, czy jacyś geje i bi też? ^^od czasu do czasu ktoś podchodzi i zaczyna dotykać mojego nagiego ciała, czasami ktoś złapie mnie za mojego stojącego penisa
Nie wiem tego bo jest też kilka nieznajomych osób, zresztą mam opaskę na oczach więc nie widzę kto mnie dotykaA czy z założenia na tej domówce są sami heterycy, czy jacyś geje i bi też? ^^
diabelku, uzywajac slowa baba ublizasz kobietom na tym portalunapisał ten, co się za babę przebierapozdrówka i bądźmy dla siebie wyrozumiali.