• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Wasze najbardziej ekstremalne fantazje seksualne

Kobieta

Milf_1982

Seks Praktykant
W zamkniętym pokoju jestem związana na łózku, naga, z rozszerzonymi nogami, na kolanach wypięta z napisem "dzura do jebania". W pokoju jest 15 facetów od młodych po starsze osoby. Są bardzo nakręceni i cały czas potwarzają, że nie wyjde z pokoju żywa. Ale podnieca ich mój strach. Obacowywują mnie i molestują. Ale nie mogą zrobić nic więcej. Tylko dotykać. I jeśl już zaczynają sobie trzepać to musi robić to kto inny. A moizm zadaniem jest ylko doprowadzić oich do orgazmu. Więc opowiadam jak lubię dawać. Jak czasem po bramach potracię na klęcząco pociągnąć jakiemuś harcerzykowi. I oni tego słuchają i jeden po drugim robią sobie dobrze. Wymyślam że ma 5 córek od 16 do 30 lat. I wszytkie nauczone są jak trzeba dawać dupy, że najlepszy seks jest grupowy i uprawiamy go w domu. A ten który spuści się ostatni będzie miał w nagrodę możliwość żebym mu wszystkie córki obciągały jedna po drugiej. Faceci się wykruszają więc jeszcze bardziej dodaję pieprzu do opowieści i opowiadam jak od najmłodzszej do najstarszej dziewczyny mają obowiązek na kazdy weekend przyprowadzić do domu nowego chłopaka, którego najpierw ja testuję. A na jego oczach mój partner obmacując dziewczyny robi sobie dobrze. W końcu ostatni tryska a ja jestem wypuszczona...

Mężczyzna

DavidR1

Cichy Podglądacz
W zamkniętym pokoju jestem związana na łózku, naga, z rozszerzonymi nogami, na kolanach wypięta z napisem "dzura do jebania". W pokoju jest 15 facetów od młodych po starsze osoby. Są bardzo nakręceni i cały czas potwarzają, że nie wyjde z pokoju żywa. Ale podnieca ich mój strach. Obacowywują mnie i molestują. Ale nie mogą zrobić nic więcej. Tylko dotykać. I jeśl już zaczynają sobie trzepać to musi robić to kto inny. A moizm zadaniem jest ylko doprowadzić oich do orgazmu. Więc opowiadam jak lubię dawać. Jak czasem po bramach potracię na klęcząco pociągnąć jakiemuś harcerzykowi. I oni tego słuchają i jeden po drugim robią sobie dobrze. Wymyślam że ma 5 córek od 16 do 30 lat. I wszytkie nauczone są jak trzeba dawać dupy, że najlepszy seks jest grupowy i uprawiamy go w domu. A ten który spuści się ostatni będzie miał w nagrodę możliwość żebym mu wszystkie córki obciągały jedna po drugiej. Faceci się wykruszają więc jeszcze bardziej dodaję pieprzu do opowieści i opowiadam jak od najmłodzszej do najstarszej dziewczyny mają obowiązek na kazdy weekend przyprowadzić do domu nowego chłopaka, którego najpierw ja testuję. A na jego oczach mój partner obmacując dziewczyny robi sobie dobrze. W końcu ostatni tryska a ja jestem wypuszczona...
Ostro

Mężczyzna

Beliar666

Cichy Podglądacz
To brzmi jak coś co nigdy nie miało miejsca...ale jeśli mówisz prawdę i zrobiłaś tak szaloną akcję.... Podziwiam, za odwagę i przebojowość ❤️ a i następnym razem daj znać gdzie i o której 🤣😈

Mężczyzna

Grzegorz12345

Podrywacz
Moją fantazją jest być sam w pokoju z kilkunastoma MILF przez cały weekend całkowicie nago i być wyruchany przez nie wielokrotnie i oglądać jak się zabawiają między sobą oraz robić minetke godzinami każdej po kolei

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Domówka na której jest wiele znajomych jak i nieznanych mi osób, ja siedzę kompletnie nagi na krześle, ręce oraz nogi mam przypięte kajdankami do tego krzesła, a na oczach mam założoną opaskę. Wszyscy imprezują w najlepsze, od czasu do czasu ktoś podchodzi i zaczyna dotykać mojego nagiego ciała, czasami ktoś złapie mnie za mojego stojącego penisa

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Kontynuacja mojej fantazji jest taka, że po jakimś czasie ktoś odpina te kajdanki, ale nadal mam opaskę na oczach, każą mi wstać i masturbować się, ja pokornie to wykonuje. Po moim wytrysku, dwie osoby chwytają mnie za ręce i zaczynają mnie gdzieś odprowadzać, po chwili słyszę dźwięk zamykanych drzwi, ściągam opaskę z oczu i zdaję sobie sprawę, że jestem kompletnie nago poza domem. Pukam żeby się dostać do środka i odzyskać ciuchy, ale zza drzwi słyszę tylko śmiech ludzi i ktoś mówi, żebym wracał na golasa do domu

Mężczyzna

Kinky_Guy

Cichy Podglądacz
Taką moją bardziej ekstremalną fantazją jest chyba sloppy seconds, czyli wejść w kobietę w której ktoś inny przed chwilą skończył... może nawet paru innych😁
Nie wiem jak skończyłem z takim upodobaniem, chyba dlatego bo zawsze podniecał mnie widok spermy wyciekającej z cipki.

Mężczyzna

Samolub33

Cichy Podglądacz
Taką moją bardziej ekstremalną fantazją jest chyba sloppy seconds, czyli wejść w kobietę w której ktoś inny przed chwilą skończył... może nawet paru innych😁
Nie wiem jak skończyłem z takim upodobaniem, chyba dlatego bo zawsze podniecał mnie widok spermy wyciekającej z cipki.
mam tak samo jak Ty...