• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze autentyczne nagie sytuacje ?Na imprezach i inne?

trybel1

Biegły Uwodziciel
Wczoraj byłem u dziewczyny z roksy w Katowicach na Wełnowcu. Otworzyła mi śliczna kobieta , więc na początku wylizałem jej cipkę.
Po chwili zaczęła mi robić lodzika , na przemian z rąsią
Nie sądziłem , że facet może mieć taki orgazm. Myślałem , że oszaleję z podniecenia
Mistrzyni świata :)

Mężczyzna

Nudista

Nowicjusz
Na wycieczce szkolnej udawałem mega pijanego i kąpałem się na golasa pod prysznicem , pilnowany przez kilka koleżanek z klasy.Kiedy mnie podtrzymywały ociera)em się o nie wyprężonym kutaskiem i dawa)em się obmacywać. Cudowne wspomnienie , do dziś mi staje :)
Skojarzyło mi się z sytuacją sprzed ładnych kilku lat mojej żony, wtedy jeszcze luźnej dziewczyny. Pojechała z trzema kolegami (oczywiście każdy napalony na nią :p) na jakiś festiwal rockowy. Pierwszego dnia tak się najebala, że poprosiła o zaprowadzenie pod prysznic. Oczywiście padło na męskie prysznice, koledzy pomogli się rozebrać i przytrzymać, by się nie przewróciła. Jak spytałem potem czy mocno zmacali, to usłyszałem, że "w granicach przyzwoitości". Czyli pewnie mocno :D
Tak czy inaczej jak mi o tym napisała, to tak mnie podniecilo, że była przed nimi nago, że zaproponowałem półżartem, żeby codziennie chodziła z nimi pod męskie prysznice, co oczywiście zmiękczona alko chętnie czyniła (już podobno była w stanie być samodzielna potem :p).
Potem zresztą zaczęła chodzić do sauny (także z nimi), więc na trzeźwo też się zaprezentowała :)

Mężczyzna

Daniello93śl

Nowicjusz
Dość sporo takich sytuacji doświadczyłem o 2óch mogę napisać.
1. Założyłem się z kolegami będąc w klubie (wynajętą loże mieliśmy), że wejdę na parkiet a następnie pójdę do baru po alkohol nago.
2. Podróżując pociągiem z Górnego Śląska nad morzem 3/4 drogi spędziłem nago w przedziale 6 osobowym z trójką mi obcych osób

Mężczyzna

Martini193

Cichy Podglądacz
Na wakacjach z grupą znajomych postanowiliśmy popływać nago.
Dziewczyny nie mogły się przełamać ale panowie nie mieli z tym dużego problemu i było bardzo przyjemnie.
Z początku każdy się zasłaniał,siedział po pas w wodzie ale szybko nam przeszło i totalnie zniknęły opory.
:)

Kobieta

Anna.foto

Cichy Podglądacz
Z imprezek to kolezanka ktora zawsze jak juz przedawkowala alkohol i uciekala do spania to nigdy nje widziala juz nic na kczy, poprostu rozbierala sie do naga przy gosciach i szukala pizamy, a potem myk do spania, Mi podczas seksu z mezem jego kolega wpadl do pokoju, bo chcial sobie jeszcze pogadac a juz nie mial z kim po imprezie, i stal i nie zwracal na nic uwagi i cos gadal pod nosem ( a ja na jezdzca) i jedna kolezanka na domowce tak sie schlala ze zasnela w salonie na sofie z jedna piersia na wierzchu, rozkroczona w spodniczce, i majtki miala wcisniete w cipke bylam jeszcze ja kolezanka i 4 facetow. Nie pozwolili jej zaprowadzic do pokoju. Aaaaaaaa i ja u nas na domowce jak sie przystawial podpity kolega meza,oczywiscie dostal kosza bo jak inaczej, a ja zeby go jeszcze bardziej zagotowac po zlosci, wskoczylam do basenu w bialej bkuzce bez stanika jak palili papierosy na tarasie. Ojjjjjj taki byl zaklopotany hahaha

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
- Oblałem się cały sokiem i siostra mojego kolegi zaproponowała że da mi świeże ciuchy jej brata do przebrania, poszedłem na piętro z siostrą kolegi i jej koleżanką, przy dziewczynach rozebrałem się kompletnie do naga i ubrałem świeże ciuchy

- Koleżanka podczas domówki powiedziała że jej starsza siostra bierze ślub i potrzebuje striptizera na wieczór panieński, ja po pijaku stwierdziłem że się zgłaszam na ochotnika do castingu i przy grupie znajomych zrobiłem striptiz, resztę domówki spędziłem nago

- Domówka, która odbywała się na ogrodzie koło domu, założyłem się z kumplem o stówę że stanę kompletnie nagi na balkonie, zakład wykonałem, balkon znajdował się nad ogrodem tak że wszyscy uczestnicy widzieli mnie nagiego

- Ognisko ze znajomymi, które skończyło się pływaniem w rzece, ja rozebrałem się kompletnie do naga z kumplami, dziewczyny były w stanikach i majtkach

- Podczas domówki po pijaku obsikałem podłogę w łazience 🤣 dostałem ochrzan od żony kumpla, która powiedziała że następnym razem będzie mnie pilnować jak będę korzystał, myślałem że żartuje, ale gdy poszedłem do łazienki to ona za mną, więc wyciągnąłem fiuta ze spodni i przy niej się wysikałem

- Domówka u znajomych, nad ranem zostałem ja, siostra kumpla i jej koleżanka, ta koleżanka miała urodziny więc zaproponowałem że zrobię dla niej urodzinowy striptiz, dziewczyny myślały że żartuję ale ja rozebrałem sie do naga

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

ThePussyHunter

Cichy Podglądacz
Za małolata mieszkała nade mną dziewczyna o rok młodsza. Biorąc pod uwagę fakt, że była to końcówka lat 90 do sąsiadów mówili się wujek do sąsiadki ciocia :) Ciocia z wujkiem często przychodzili do moich rodziców a wraz z nimi córką A. Jak to 10 letnie dzieciaki za każdym razem gdy nasi rodzice się spotykali my z koleżanką A. bawiliśmy się w doktora a nasi rodzice niejednokrotnie nas przyłapali. Początkiem lat 2000 sąsiedzi wybudowali dom 20 km od miasta, w którym mieszkam i zabawy w doktora się skończyły. Parę razy jeszcze ich odwiedziliśmy z rodzicami, ale pewnego razu był ten ostatni raz :) po 8 latach z koleżanką A. widywałem się w szkole, ale czas zrobił swoje i tak na prawdę nie zmieniliśmy ani słowa. Po ukończeniu szkoły wyjechała do innego miasta na studia. W 2020 r. byłem w delegacji w mieście, w którym na codzień mieszka A. Postanowiłem, że do niej napiszę i zaproponuje spotkanie, koleżanka oczywiście się zgodziła. Nie było to zwykle spotkanie ponieważ zaprosiłem Ją do hotelu, w którym nocowalem pod pretekstem obawy, że ktoś mnie przyłapie z koleżanką popijając drinka(miałem wtedy partnerke).
Koleżanka przyszła ubrana w długie czarne kozaczki, spódniczkę mini i rozpinaną koszule z odsłoniętym dekoltem. Czas mijał bardzo przyjemnie, rozmowy o życiu, pracy itd. do momentu aż zaczęliśmy wspominać młodzieńcze zabawy w doktora :) Po chwili rozmowy A. wstała i poszła do łazienki, niby nic ale specjalnie zostawiła uchylone drzwi. Po krótkiej chwili wstałem od stolika żeby pójść zapalić papierosa, przechodząc obok łazienki doznałem szoku, A siedziała na skraju wanny i masowała się po cipce miała na sobie piękną czarną koronkową bieliznę. Stałem tak chwilkę z niedowierzaniem aż nawet nie poczułem, że mój kutas stał już na baczność. Delikatny uśmiech na Jej twarzy zdradził wszystko. Podszedłem do niej i zaczęliśmy się całować. Po chwili byłem już pomiędzy jej udami lizać namiętnie jej coraz bardziej mokrą cipkę. Po chwili A wstała i wyszła z łazienki. Rozpalony do czerwoności przemyłem twarz zimną wodą i wyszedłem do pokoju. A siedziała przy stoliku i jakby nigdy nic sączyła drinka. Podszedłem do niej ze stojącym kutasem, który mało nie przerwał rozporka. A popatrzyła na mnie i zaczęła ręką masować mnie przed spodnie. Po chwili mój kutas był już wsadzony cały głeboko do Jej ust(jeden z lepszych lodzików w moim zyciu). Obciagała mi dobre 10 minut co chwilkę na mnie spoglądając. Następnie podniosłen z krzesła A i zaczęliśmy się namiętnie całować. Posadzilem A na stoliku, chwilę jeszcze pokazałem Jej słodką cipkę po czym wstałem odchyliłem sensowną bieliznę i zacząłem pocierać kutasa o Jej cipkę. Na jej twarzy malował się delikatny ponętny uśmiech na przemian z podgryzaniem warg. Wszedłem w nią bardzo delikatnie, posuwając bardzo delikatnie. Jej cipka była idealna i bardzo ciasna. Zacząłem przyspieszać ruchy i słuchać jej stękania. Zaczęła się prawdziwa ostra jazda, rżnęliśmy się w każdej pozycji która tylko nam przyszła do głowy. A zeskoczyła ze mnie i zaczęła ostro obciągać mi kutasa, co chwile liżąc jajka. Zmiana pozycji aż poczułem, że zbliża się moment wytrysku. A uklęknęła otworzyła usta A ja rżnąłem ją w głębokie gardło, wystawiła język A ja wystrzeliłem na twarz, język i do buzi. Po seksie, poszliśmy wspólnie pod prysznic. Wypiliśmy jeszcze drinka, zaproponowałem, że po tak ostrym jebaniu zrobię Jej masaż. Trwało to może 5 minut i zaczęliśmy się rżnąc po raz kolejny. Tej nocy i seksu nie zapomnę do końca życia.

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
- Przyłapany nago przez koleżankę nad ranem po imprezie

Zostałem na noc u znajomych po popijawie, obudziłem się nad ranem bo musiałem skorzystać z ubikacji i zrobić kupę :ROFLMAO: siedziałem na kiblu ale zapomniałem zamknąć drzwi i weszła do łazienki taka jedna koleżanka, a ja siedziałem na tronie z opuszczonymi spodniami i do tego miałem poranny wzwód

- Przyłapany nago przez matkę kolegi dzień po imprezie

Rano po domówce brałem prysznic, byłem na chacie ja i kumpel, to było u kolegi w domu, miał wolną chatę bo matka wyjechała na weekend z jakimś tam facetem z którym w tamtym czasie się spotykała.
Kumpel wyszedł do sklepu, a ja w tym czasie brałem prysznic. Jak skończyłem to wyszedłem spod prysznica i się wycieram ręcznikiem, nagle słyszę jak sie otwierają drzwi do domu, myślałem że to kumpel wrócił.
Wycieram się ręcznikiem, jestem nagi a tu nagle otwierają się drzwi od łazienki i wchodzi matka kolegi.
Ja kompletnie nagi a ona chyba w szoku była bo stanęła i nic się nie odzywa tylko patrzy się na mnie, po chwili zaczyna mnie przepraszać i mówi że nie wiedziała że ktoś jest w łazience, a ja mówię do niej że nic się nie stało, nie próbowałem się nawet zakryć ręcznikiem tylko stałem nagi z fiutem na wierchu.
Wyszła z łazienki, ale po chwili zapukała do drzwi, ja zawiązałem ręcznik na moim pasie i powiedziałem że proszę wejść, ona weszła i mówi do mnie że zapomniała mi powiedzieć żebym mokry ręcznik wrzucił do kosza na brudne rzeczy, a ja w tym momencie bez słowa ściągnąłem z siebie ręcznik i znowu stanąłem przed nią kompletnie nago, zapytałem się jej gdzie ten kosz na brudne rzeczy, a ona stała uśmiechnięta i wskazała na niego palcem, a ja zrobiłem to co mi kazała i wrzuciłem tam ręcznik, po tym matka kolegi wyszła z łazienki

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
- Rozebranie się do naga na domówce

Byłem na domówce u znajomego, ubrany byłem w szarą koszulkę i szare spodenki. Na tej domówce oblałem się sokiem malinowym, obok mnie stała siostra kumpla i jej koleżanka. Dziewczyny to widziały i kazały mi iść z nimi na górę, siostra kumpla powiedziała że da mi czyste ubrania do przebrania. Poszedłem więc z dziewczynami, siostra mojego kumpla dała mi czyste ubrania, a ja pijany powiedziałem, że nie pójdę do łazienki się przebrać i w ich obecności zdjąłem koszulkę, potem spodenki ale razem ze spodenkami zdjąłem tez bokserki i tak stanąłem przed nimi zupełnie nago, a dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
W tym momencie usłyszeliśmy głos mojego kumpla zza drzwi wołającego jego siostrę, dziewczyny wyszły z pokoju a ja ubrałem czyste ciuchy i po 5 minutach też wyszedłem ;)

- Striptiz na domówce

Byłem na kolejnej domówce, 5 dziewczyn i 4 chłopaków, gospodarz i moi kumple poszli do sklepu, żeby kupić więcej alkoholu, a ja zostałem sam na chacie z dziewczynami, jedna z nich powiedziała że jej starsza siostra bierze ślub i że potrzebuje striptizera na wieczór panieński.
Ja pijany powiedziałem do niej że mogę być striptizerem za darmo, nie czekając na jej odpowiedź zacząłem tańczyć do muzyki, która leciała w tle zdejmując po kolei z siebie ciuchy, dziewczyny śmiały się cały czas, gwizdały i krzyczały do naga! do naga!, ale najbardziej się śmiały gdy zdjąłem bokserki i stanąłem przed nimi kompletnie nago.
Wśród dziewczyn była siostra kumpla z wcześniejszej sytuacji i to ona krzyknęła że za małego masz na striptizera, a ja do niej powiedziałem że fiuta ocenia się po tym jak stoi i w tym momencie chwyciłem mojego kutasa i zacząłem sobie walić do momentu aż mi stanął.
Dziewczyny zaczęły się jeszcze głośniej śmiać i gwizdać, stałem tak przed nimi kompletnie nago ze stojącym kutasem, siostra kumpla powiedziała do mnie że dalej masz za małego :D nie wiem ile to trwało, pamiętam że wrócili kumple ze sklepu i nie mogli uwierzyć w to co widzą, ja kompletnie nagi przed dziewczynami, a siostra kumpla zaczęła się śmiać i powiedziała że to casting na striptizera, dalej co się działo to słabo pamiętam bo byłem mocno pijany i urwał mi się film