- Rozebranie się do naga na domówce
Byłem na domówce u znajomego, ubrany byłem w szarą koszulkę i szare spodenki. Na tej domówce oblałem się sokiem malinowym, obok mnie stała siostra kumpla i jej koleżanka. Dziewczyny to widziały i kazały mi iść z nimi na górę, siostra kumpla powiedziała że da mi czyste ubrania do przebrania. Poszedłem więc z dziewczynami, siostra mojego kumpla dała mi czyste ubrania, a ja pijany powiedziałem, że nie pójdę do łazienki się przebrać i w ich obecności zdjąłem koszulkę, potem spodenki ale razem ze spodenkami zdjąłem tez bokserki i tak stanąłem przed nimi zupełnie nago, a dziewczyny wybuchnęły śmiechem.
W tym momencie usłyszeliśmy głos mojego kumpla zza drzwi wołającego jego siostrę, dziewczyny wyszły z pokoju a ja ubrałem czyste ciuchy i po 5 minutach też wyszedłem
- Striptiz na domówce
Byłem na kolejnej domówce, 5 dziewczyn i 4 chłopaków, gospodarz i moi kumple poszli do sklepu, żeby kupić więcej alkoholu, a ja zostałem sam na chacie z dziewczynami, jedna z nich powiedziała że jej starsza siostra bierze ślub i że potrzebuje striptizera na wieczór panieński.
Ja pijany powiedziałem do niej że mogę być striptizerem za darmo, nie czekając na jej odpowiedź zacząłem tańczyć do muzyki, która leciała w tle zdejmując po kolei z siebie ciuchy, dziewczyny śmiały się cały czas, gwizdały i krzyczały do naga! do naga!, ale najbardziej się śmiały gdy zdjąłem bokserki i stanąłem przed nimi kompletnie nago.
Wśród dziewczyn była siostra kumpla z wcześniejszej sytuacji i to ona krzyknęła że za małego masz na striptizera, a ja do niej powiedziałem że fiuta ocenia się po tym jak stoi i w tym momencie chwyciłem mojego kutasa i zacząłem sobie walić do momentu aż mi stanął.
Dziewczyny zaczęły się jeszcze głośniej śmiać i gwizdać, stałem tak przed nimi kompletnie nago ze stojącym kutasem, siostra kumpla powiedziała do mnie że dalej masz za małego
nie wiem ile to trwało, pamiętam że wrócili kumple ze sklepu i nie mogli uwierzyć w to co widzą, ja kompletnie nagi przed dziewczynami, a siostra kumpla zaczęła się śmiać i powiedziała że to casting na striptizera, dalej co się działo to słabo pamiętam bo byłem mocno pijany i urwał mi się film