• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasze autentyczne nagie sytuacje ?Na imprezach i inne?

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
- Nagi na balkonie podczas domówki

Kolejna domówka, ja znowu pijany na piętrze była łazienka a zachciało mi się sikać, więc idę na piętro i słyszę głos dziewczyn, wchodzę do pokoju a tam 4 dziewczyny palą szlugi na balkonie, wyszedłem po cichu z pokoju i wchodzę do łazienki, wysikałem się i przeleciała mi przez głowę myśl żeby pokazać się im na golasa, na szybko obmyśliłem plan i będąc w tej łazience rozebrałem się do naga i wyszedłem. Wchodzę do pokoju a następnie jakby nigdy nic wchodzę kompletnie nago na balkon i usiadłem sobie na krześle które tam stało. Dziewczyny były w szoku i zaniemówiły jak mnie zobaczyły a ja odpaliłem sobie szluga udając że nie zwracam na nie uwagi.
Siostra kumpla też tam była i to ona się pierwsza odezwała do mnie co ty odpierdalasz, a ja na szybko wymyśliłem historyjkę że założyłem się z kumplem o stówę że wejdę na golasa na balkon. Pod balkonem na ogrodzie siedziała cała ekipa znajomych i patrzyli się na balkon z niedowierzaniem. Powiedziałem siostrze kumpla że muszę sobie pstryknąć zdjęcie że wykonałem to zadanie i dałem jej do ręki mój telefon i zrobiła mi zdjęcie.
Po tym jedna z jej koleżanek się odezwała i powiedziała do mnie że jesteś odważny żeby tak przed nami i całą resztą na dole paradować na golasa z tak małym fiutem :D Ja jej odpowiedziałem że jak stoi jest większy a ona do mnie że mi nie wierzy, no to chwyciłem w dłoń fiuta i zacząłem go walić aż stanął.
Usłyszałem gwizdy i śmiechy z ogrodu, dziewczyny na balkonie też się śmiały i nie mogły uwierzyć w to co się stało

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
- Urodzinowy striptiz przed dwiema koleżankami

Domówka u znajomych, nad ranem kilka bardzo pijanych osób poszło spać, zostałem ja, siostra kumpla i jej koleżanka, siedzieliśmy w kuchni i ta koleżanka miała urodziny więc zaproponowałem że zrobię dla niej urodzinowy striptiz, dziewczyny myślały że żartuję, siostra kumpla puściła muzykę z telefonu i się śmiała ze mnie ale po chwili miały zdziwione miny jak zacząłem się poruszać w rytm muzyki, ściągać po kolei ciuchy i stanąłem przed nimi kompletnie nago.
Dziewczyny wybuchnęły śmiechem, koleżanka na mój widok powiedziała ale mały, skończyło się na tym że kazały mi go postawić ręką, siostra kumpla wyszła z kuchni, po chwili wróciła z linijką i kazała mi zmierzyć mojego fiuta, jak zobaczyły ile ma cm to dopiero wtedy wybuchnęły śmiechem, liczyłem na coś więcej, może na lodzika albo że któraś chociaż mi zwali ręką, ale koleżanka mi odmówiła a siostra kumpla powiedziała że jak mi urośnie to o tym pomyśli 🤣
Do koleżanki zadzwonił chłopak i po nią przyjechał, wyszła z domu, a ja zostałem sam na sam z siostrą kumpla w kuchni, ona stała uśmiechnięta i patrzyła się na mnie, powiedziała do mnie poruszaj ręką może jeszcze urośnie :D a ja chwyciłem mojego stojącego fiutka i zacząłem go walić, , byłem tak mega podniecony że trysnąłem szybko, a siostra kumpla zaczęła się śmiać ze mnie i powiedziała nie dość że mały to jeszcze szybki, po tym wszystkim się ubrałem i poszedłem

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
- Sikanie przy żonie kolegi

Byłem na mieszkaniu u kumpla i była z nami jego żona, piliśmy alkohol we trójkę.
Po jakimś czasie musiałem iść skorzystać z łazienki, muszę się przyznać do tego, że po pijaku mam problem z wycelowaniem podczas sikania :D część moich sików niestety wylądowała na podłodze :D wróciłem do znajomych i po może dziesięciu minutach żona mojego kolegi poszła do łazienki i była na mnie wściekła, wrzeszcząc i przeklinając mnie za sikanie na podłogę.
Krzyczała na mnie, że następnym razem, gdy pójdę do łazienki, ona też pójdzie, żeby mieć na mnie oko, a jeśli znowu nasikam na podłogę, to wytrę ją własną koszulką. Mój kolega zaczął się śmiać, a my dalej piliśmy, po jakimś czasie zabrakło nam alkoholu, kolega zdecydował, że pójdzie do pobliskiego sklepu po więcej piwa. Zostawił mnie i swoją żonę samych w mieszkaniu, powiedziałem jego żonie, że idę do łazienki, a jej odpowiedzią było, żebym tym razem trafił do kibla. Poszedłem do łazienki, zamykam drzwi i staję przed toaletą, nagle słyszę, jak otwierają się drzwi i do łazienki wchodzi żona kolegi.
Byłem mega zdziwiony i mówię do niej co tu robisz a ona mi odpowiedziała mówiłam ci, że muszę mieć na ciebie oko, nie będę wycierać twoich sików z podłogi.
Byłem pijany więc stwierdziłem że jak chce show to je dostanie, zacząłem odpinać pasek od spodni, ona do mnie po co to robisz a ja jej odpowiedziałem że jestem pijany i nie chcę osikać sobie spodnie.
Rozpiąłem pasek i ściągnąłem dżinsy do kostek, żona mojego kolegi patrzyła się na mnie z uśmiechem na twarzy.
Potem wsadziłem oba kciuki w moje bokserki i ściągnąłem je w dół do samych kostek i stanąłem przed nią nagi od pasa w dół.
Chwyciłem swojego miękkiego penisa kciukiem i palcem wskazującym, odciągnąłem napletek i zacząłem sikać.
Żona kolegi patrzyła na mnie, zakrywając usta ręką, śmiejąc się, powiedziałem do niej dlaczego się śmiejesz a ona mi odpowiedziała że nie dziwi się że nie mogę sobie trafić po pijaku i powiedziała do mnie że z tak małym fiutem to powinienem sikać na siedzącą :D
Usłyszeliśmy dzwonek do drzwi, żona kolegi wyszła z łazienki, aby otworzyć drzwi mężowi, ja po jakiś 5 minutach wyszedłem z łazienki, mój kolega właśnie wkładał piwo do lodówki, jego żona siedziała na kanapie patrząc prosto na mnie z uśmiechem na twarzy

Mężczyzna

darko_xd5932

Nowicjusz
Gdy miałem 15 lat, to chłopaki widzieli mnie w toalecie w szatni basenowej. Robiłem kupę, a tymczasem nie zauważyłem, jak duża była dziura od pustego klucza - i przez nią koledzy widzieli mnie siedzącego na ubikacji...