• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasz ostatni lodzik? Kiedy i jak wyglądał?

Mężczyzna

BezwstydnyJa

Nowicjusz
w niedzielę rano, żona była z przyjaciółkami na imprezie z soboty na niedzielę a ja dosyć porządnie się naćpałem amfetaminą. Zaczęło się od czułego dotyku i po chwili miałem już porządny wzwód, stanąłem przed nią i wsunąłem jej do ust. Chwila cudownego obciągania, po czym wyciągnąłem go i ręką zwaliłem sobie obficie tryskając jej na buzię. Dawno nie miałem takiego uczucia.

Kobieta

TylkoMy

Seks Praktykant
TylkoMy - teraz ON.

Wczoraj wcześniej poszedłem spać. Zmęczony byłem. Chyba krótko przed północą moja żona zaczęła dobierać się do mnie. Poczułem, że zaczyna mnie pieścić ustami. Miło. Przyjemnie się zrobiło. Złapałem ją za włosy i dopchałem. Ona wie co to głębokie gardłko. Było fantastycznie. Wskazówka by zeszła niżej i zaczął się rimming. Ręką nadal mnie pieściła. Czułem, że jestem coraz bliżej. Ona też to czuła. Wzięła w usta, ssała. Wystrzelilem. Połknięte. Uśmiech.

Po krótkiej chwili słyszę:" zerżnij swoją suczkę".

Kobieta

PaniMargaret

Podrywacz
Jak wyglądał Wasz ostatni lodzik?

Kiedy, Gdzie i w jakiej pozycji?

Część gry wstępnej, sam w sobie do końca?

Jaki wyglądał finisz czyli czy, gdzie i jak trysnęło?

Cokolwiek specyficznego? Może uda się zrobić zbiorek ankietowy więc proszę się dzielić nawet najnudniejszymi oralami by nie fałszować rzeczywistości ;-)
(mój ostatni był ze 2 tyg temu więc zapostuje o następnym ;-))
Dziś rano, mój wyszedł z łazienki nago i tak jakoś go schrupałam. Jak na grzeczna dziewczynkę przystało klęczałam przed nim. Finisz w buzi jak zwykle