• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Wasz ostatni lodzik? Kiedy i jak wyglądał?

Mężczyzna

Świntuch69

Cichy Podglądacz
Jakąś godzinę temu, wróciłem do domu napalony jak cholera moja kobieta poszła do toalety siusiu szybko wszedłem za nią i jej wsadziłem do buzi po kilku pchnięciasz wyciągnąłem i trysnąłem na nogi i do zsuniętych spodni i majtek. Powiedziała że jestem nienormalny.

Mężczyzna

Albodzione4

Cichy Podglądacz
Wczoraj, żona jak rzadko dała się namówić na dłuższy pobyt w łóżku (woli szybkie numerki...), a skoro tak to miała też czas żeby się mną porządnie zająć.
No i zajęła się bardzo porządnie, wylizała mi wszystko od czubka interesu po tyłek, ale też nie krzywdowała bo ja z kolei doprowadziłem ją potem 3 razy 😁

Kobieta

Soulmate86

Seks Praktykant
Dziś.
Ogladalismy serial. Leżeliśmy na łyżeczkę Facet bawił się moimi piersiami. Szybko zrobił się twardy, więc skończyło się na lodziku.
Najpierw on leżał wygodnie, a ja kolo niego siedziałam i mu obciagałam, a potem kazał mi się położyć i zerznal mnie w usta, aż w nich trysnął.

Mężczyzna

tomekwaawa

Cichy Podglądacz
Już leżeliśmy w łóżku, ale po prostu wstałem i klęknąłem nad jej twarzą.
Obrobiony kutas jak zawsze Perfect. Doszła z kutasem dopychanym do gardła. A potem sex i spust na brzuch

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Dziś.
Ogladalismy serial. Leżeliśmy na łyżeczkę Facet bawił się moimi piersiami. Szybko zrobił się twardy, więc skończyło się na lodziku.
Najpierw on leżał wygodnie, a ja kolo niego siedziałam i mu obciagałam, a potem kazał mi się położyć i zerznal mnie w usta, aż w nich trysnął.
No pięknie, tak jak trzeba bardzo miło to słyszeć

Kobieta

Krystyna.X

Seks Praktykant
Mój ostatni? Jakoś pod koniec września. Za to duża porcja – sama robiłam. Do połowy porcji lodów śmietankowych dodałam trochę inki. Wszystko posypałam siekanymi orzechami laskowymi (moje własne) i całość polałam polewą czekoladową. Wyszły pyszne. 🥰
I po prawdzie, to wyszło lodzibsko, a nie marny lodzik. ))

Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Mój ostatni? Jakoś pod koniec września. Za to duża porcja – sama robiłam. Do połowy porcji lodów śmietankowych dodałam trochę inki. Wszystko posypałam siekanymi orzechami laskowymi (moje własne) i całość polałam polewą czekoladową. Wyszły pyszne. 🥰
I po prawdzie, to wyszło lodzibsko, a nie marny lodzik. ))
Super

Kobieta

Krystyna.X

Seks Praktykant
@Miglanc76 mieć branie, fajna sprawa. Są jednak też minusy tego konkretnego.
1. Nie uznaję przebieranek.
2. Nie przepadam za minetą.
3. Nie rozumiem, co znaczy ,,finał w moich ustach"

Mężczyzna

Copuletti

Cichy Podglądacz
Dawno, ponad miesiąc temu. Ale bardzo przyjemny, trochę ostrzej, z posuwaniem w usta, trzymaniem za włosy , głowę. Uwielbiam te dźwięki jej dławienia się, ściekającą ślinę po brodzie, z kutasa, na cycki, załzawione oczy.

W aucie też miło wspominam, bo tam pierwsze obciąganie przeżyłem. Chociaż bez finiszu, stres, że ktoś nas wtedy nakryje był silniejszy.

Mężczyzna

jerzy55

Podrywacz
Lubię robić loda panu ,najlepiej przy jakiejś pani ale nie za głęboko w gardle,ja ubrany w damskie ciuszki