Na 1szym miejscu zdecydowanie w cipce bez gumki oczywiście, potem bardzo lubię patrzeć jak wypływa z niej spyra
Na drugim - na cipkę, na wargi, tak samo j.w., lubię patrzeć jak ocieka z mojej spyry
Na trzecim w usta.
Na końcu - na cycki lub dupkę.
Najlepsza odpowiedź to chyba różnie i zależy. Jak uprawiamy seks rano to lubię w cipce, bo wtedy ‚zostawiam pamiątkę’ na dzień i partnerkę podnieca jak podczas dnia wypływa. Uwielbiam na cycki i tyłek, szczególnie jak spływa po ‚rowku’. Jak ostry seks to i do buzi i na twarz, a taki bliskościowy to pewnie w cipkę, bo daje szansę na przedłużenie bycia razem. Czasem kwestia praktyczna - jak szybki numerek to cipkę jest ‚praktyczniej’ bo nie brudzi ubrań itp. Ale ja też uwielbiam na bieliznę, więc opcji masa!
Co do tego to też chcę znać decyzję partnerki bo dla mnie nie ma szczególnego miejsca. Gdzie kolwiek by to było to i tak cudownie to wygląda jak ją zalewam, chociaż zauważyłem że zaczyna mnie to bardziej jarać jak widzę jak to powoli spływa po piersiach a kobieta się tym jeszcze dodatkowo bawi
Od pewnego czasu spotykam się ze znajomą i praktycznie zawsze kończę w cipeczce (oczywiście bez gumeczki), po spuszczeniu dalej jadę nieprzerywając dzieła po kolejny wytrysk. Przy ostrym seksie moja sperma, jej soczki + żel intymny ubijają się niczym bita śmietana.
Na 1szym miejscu zdecydowanie w cipce bez gumki oczywiście, potem bardzo lubię patrzeć jak wypływa z niej spyra
Na drugim - na cipkę, na wargi, tak samo j.w., lubię patrzeć jak ocieka z mojej spyry
Na trzecim w usta.
Na końcu - na cycki lub dupkę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.