• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

W jakiej sytuacji chciałbyś zobaczyć żonę ?

Mężczyzna

Fellatio1

Podrywacz
Dużo facetów ma podobne fantazje , tylko co później gdyby w rzeczywistości tak się stało. Ilu z was pozwoliłoby dokończyć żonie sex z innym facetem i nie ingerować.

Mężczyzna

rainyman

Cichy Podglądacz
A my wczoraj zrealizowaliśmy naszą fantazję ale facet który rozwozi jedzenie okazał się nie za ciekawy niestety :( I chociaż zona zrzuciła ręcznik i stanęła nago przed nim jakoś nie było efektu wow! To znacYzy był ale wyłącznie piękna nagiej kobiety :)
Może lepiej żeby nie zdejmował tej swojej czapki :)

Mężczyzna

Jaworzno0

Seks Praktykant
A my wczoraj zrealizowaliśmy naszą fantazję ale facet który rozwozi jedzenie okazał się nie za ciekawy niestety :( I chociaż zona zrzuciła ręcznik i stanęła nago przed nim jakoś nie było efektu wow! To znacYzy był ale wyłącznie piękna nagiej kobiety :)
Może lepiej żeby nie zdejmował tej swojej czapki :)
images

Taką czapkę miał?

Mężczyzna

Cohen

Cichy Podglądacz
Namawiam ją na cuckold. Na studiach puszczała się z wieloma facetami
Moja dokładnie to samo miała. Tłumaczyła potem, że strzepała koledze bo dziewczyna z nim zerwała, albo obciągnęła koledze bo miała ochotę na mleczko... Teraz mi to opowiada jak się droczy i bagatelizuje swoje historie: "Kochanie, a co miałam zrobić? Przecież to tylko lodzik po koleżeńsku. Nic wielkiego, a Łukaszowi się podobało i od razu mu się nastrój poprawił, wiesz? Miał takiego fajnego kutaska..." albo "Przecież to nic wielkiego, poruchał sobie troszkę, a moja cipka też przecież ma potrzeby.". Podnieca mnie gdy to mówi i zawsze to sobie wyobrażam. Ona też lubi słuchać moich historii, podnieca ją jak jej opisuję cipki innych kobiet/dziewczyn. Fajnie byłoby zobaczyć żonę w czasie kilku historii które mi opowiadała.

Kobieta

Agness

Cichy Podglądacz
Moja dokładnie to samo miała. Tłumaczyła potem, że strzepała koledze bo dziewczyna z nim zerwała, albo obciągnęła koledze bo miała ochotę na mleczko... Teraz mi to opowiada jak się droczy i bagatelizuje swoje historie: "Kochanie, a co miałam zrobić? Przecież to tylko lodzik po koleżeńsku. Nic wielkiego, a Łukaszowi się podobało i od razu mu się nastrój poprawił, wiesz? Miał takiego fajnego kutaska..." albo "Przecież to nic wielkiego, poruchał sobie troszkę, a moja cipka też przecież ma potrzeby.". Podnieca mnie gdy to mówi i zawsze to sobie wyobrażam. Ona też lubi słuchać moich historii, podnieca ją jak jej opisuję cipki innych kobiet/dziewczyn. Fajnie byłoby zobaczyć żonę w czasie kilku historii które mi opowiadała.
Aż moje studia mi się przypomniały... :D Nie byłam aż tak otwarta, bo lubiłam tylko strzepać jakiemuś koledze jeśli się lubiliśmy albo chłopakowi na randce. Myślę, że od początku studiów do ich końca łącznie 15 kutasków obsłużyłam. Niektóre raz, inne kilka razy, wielokrotnie. Mąż też lubi słuchać tych historii moich. ;)

Mężczyzna

Bartolini

Biegły Uwodziciel
Jeśli tylu facetów marzy aby ktoś wyruchał im żonę to drogie Panie bez wyrzutów sumienia stukajcie się na boku ')