Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Ja najbardziej lubię w pozycji półsiedzącej lub na jeźdca lub leżąc na boku z jedną nogą ugiętą i podniesioną do góry. Najlepiej gdy mięśnie są napięte.
Ja jeśli to w ogóle interesuje kogoś, to lubię pozycję, gdzie czuć nawet te największe i najmniejsze ruchy, czyli rzadko aczkolwiek pod tyłkiem poduszka i penis ot po prostu wyciągnięty jak strzała do góry
Ja najbardzie lubię masturbować się w łóżku. Leżę sobie nago z lekko rozłażonymi nogami pod kołderką jedną ręką trzepie kutaska drugą masuje jąderka. A jak mam już wytrysnąć zakładam na siuraka skarpetke i w nią się spuszczam.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.