Ja najbardziej lubię w pozycji półsiedzącej lub na jeźdca lub leżąc na boku z jedną nogą ugiętą i podniesioną do góry. Najlepiej gdy mięśnie są napięte.
Ja jeśli to w ogóle interesuje kogoś, to lubię pozycję, gdzie czuć nawet te największe i najmniejsze ruchy, czyli rzadko aczkolwiek pod tyłkiem poduszka i penis ot po prostu wyciągnięty jak strzała do góry
Ja najbardzie lubię masturbować się w łóżku. Leżę sobie nago z lekko rozłażonymi nogami pod kołderką jedną ręką trzepie kutaska drugą masuje jąderka. A jak mam już wytrysnąć zakładam na siuraka skarpetke i w nią się spuszczam.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.