Ja bardzo chętnie skorzystam z dida pani jak również z penisa pana,w obecności pani,ale z bliskich okolic Katowic,Jaworzna,niestety nie posiadam niezależnego lokum
Nie licząc tego korka analnego miałem już antyperspirant w kulce z Nivea, kszałt w sam raz, tak samo jak opakowanie po pastylkach plusssz. Zabawiałem się też bananem i ogórkiem takim większym. Próbowałem też zaaplikować kilka większych marchewek ale to nie to samo co prawdziwy męski sprzęt, ale na to się jeszcze nie zdecydowałem.
Właśnie leżę z moim masażerem w łóżku, ale nie mogę się zrelaksować bo chciał nie chciał go słyszę, a po domu ciągle się ktoś kręci i choć wiem, że są minimalne szanse by ktoś to usłyszał to jednak nie da się oddać przyjemności...
No raczej,uwielbiam penetracje mojego tyłka,kto nigdy nie spróbował i nie poczuł analnego orgazmu niech żałuje,na początku było słabo ale teraz po jakimś czasie potrafię mieć 3-4 orgazmy pod rząd
Moja żona ostatnio stwierdziła że chce włożyć mi rękę w tyłek.. kupiła lateksowe rękawiczki i to zrobiła. Miała satysfakcję że podczas posuwania mi tylko doszlem.. orgaz mega!
Mi parę razy zdarzyło się zabawić z żoną wyposażoną w strap-ona i było ciekawie. Pewnie jeszcze będę miał okazje go poczuć. Swoją drogą choć faceci mnie nie pociągają ciekawi mnie jak by było poczuć prawdziwego ;-)
Ja właśnie teraz stwierdziłem, że się pobawie i przypomniało mi się, że mamy z dziewczyną kupiony dla niej wibratorek taki mały i jeszcze dwa takie korki analne dla niej. Pomyślałem sobie, że dawno nic takiego nie robiłem i nie pamiętam jak to jest więc może najwyższy czas sobie przypomnieć Kiedyś jak tu wcześniej pisali parę razy sobie coś w tyłek wsadziłem, ale bez jakiś rewelacji w sumie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.